Brown skin. You know I love your brown skin. (LezGirls)

Brown skin. You know I love your brown skin.

Okei. Først og fremst må jeg bare få uttrykke min kjærlighet ovenfor alle dere som faktisk leser denne bloggen. Dere spammer meg med mailer verre enn de firmaene som vil at jeg skal kjøpe Viagra, dere sitter oppe halve natta for å lese alle innleggene OG dere virker som en latterlig oppegående gjeng. Jeg vedder på at jeg har like mange lesere som bloggen til en 50 år gammel dame som greier ut om været i Møre og Romsdal, men like mange eposter som Fotballfrue når hun la ut bilde av seg selv etter hun hadde kastet opp babyen sin. Jeg elsker dere! Det er så befriende å vite at det finnes flere forskrudde sjeler som meg der ute. Vi skulle ha arrangert julebort. Det hadde blitt tidenes. Jeg stemmer for "LezGirls - Julebord; kun for oppegående, dramafrie og digge lesber" neste år.

Flere av dere har faktisk skrevet mail til meg og lurt på hvordan det går med kjærlighetslivet. Og det er jo fantastisk koslig at dere faktisk tenker på det! Mange av dere har også etterlyst mer saftig info om denne skinna lesba med nesering. Det kommer, I promise you! (Og nei, det vil ikke ta et halvt år før neste innlegg kommer. Jeg vedder min venstre brystvorte på at neste innlegg kommer før nyttår).

Men nå kommer vi til det flaueste innlegget jeg noen sinne har skrevet. Og jeg har greiet ut om kleine one night stands, min sære fobi mot skrukkete støvletter, mensen-sex, bruk av slikkelapp og mixmaster-sex, men synes likevel dette er flauere. 
Du vet når du møter noen som tar seg bra ut over alt? Sånn der skikkelig irriterende type dame, som helt sikkert ser like digg ut etter 5 uker innelåst i Siv Jensens kjeller uten øyenbryn. En sånn type dame som varmer opp før bytur med en flaske øl og en god runde Fifa på Playstation. En sånn type dame som spiser potetgull og burger, men likevel har tidenes diggeste kropp. Som drikker seg så full at hun ikke kan stå, men som likevel er verdens mest sjarmerende. Hun har jeg møtt. Det finnes bare én gigantisk hake;  hun er like poppis blandt lesbene som en halvnaken brannmann på Oprah. Jeg blir seriøst 14 år igjen; surret rundt lillefingerern og like pinglete som bikkja til Aylar. Hun er den eneste jeg kjenner som kan klage på musikksmaken min uten at jeg hisser meg opp som Liv Signe Navarsete på en dårlig dag. Og den eneste jeg har møtt som passer ordrett med beskrivelsen av min drømmedame i forrige spørsmålsrunde (Hvilken spørsmålsrunde? Trykk på HER. Eller her. Eller her. Den er så high tech at den åpnes i nytt vindu, til og med).

What to do? Egentlig så liker jeg ikke lesber. I mitt neste liv skal jeg bli som Sheldon Cooper; a-seksuell nerd med eneste mål å oppnå Nobels pris i fysikk. Eventuelt ukastrert hannkatt, det frister også.
Så nå har jeg i all offentlighet brettet ut mine dypeste tanker, siden dere er så nysgjerrige på mitt kjærlighetsliv. Tips/date/øl tas i mot med takk. 

Og vet dere hva som er det flaueste av alt? Hun vet at jeg skriver denne bloggen... 

2 kommentarer

Stine

16.12.2013 kl.02:47

haha, ååååh - denne bloggen likte jeg! Fantastisk og morsomt skrevet! ;D Stå på jente, du fikk deg nettopp en ny leser! (kanskje du er i ferd med å ta igjen 50 åringen i møre og romsdal :P haha! )

Leah

22.12.2013 kl.17:07

That's one lucky girl! Hun kann vel ikke ditche deg nå?! Håper du kommer med update om du klarte å kapre henne tilslutt. Digger forresten bloggen din!! :D :D

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

24, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits