I'll shave my legs, I'll wear a bra. I'll even cut my penis off for you. (LezGirls)

I'll shave my legs, I'll wear a bra. I'll even cut my penis off for you.

Etter overraskende mange henvendelser, kommer det nå et nytt innlegg på denne gudsforlatte bloggen.

Det er jo veldig trivelig at dere faktisk bruker av deres dyrebare tid for å mase på at jeg skal fortsette å blogge, og det beste av alt; det hjelper!

 

Siden sist har det skjedd ganske mye faktisk. Jeg har vært forelsket i en skinna jente med nesering, sett en vannvittig gammel film med Tina fra "The L word" i hovedrollen som forførende butch(!), møtt (hittil) verdens fineste dame - som viste seg å være hetero, blitt ufrivillig innblandet i et godt gammeldags lesbe-drama, spart ut undercuten - for så å klippe undercut igjen, fått kallenavnet Siv Jensen da jeg sparte ut undercuten, hatt et one night stand i Gjøvik, fått et merkelig girl-crush på Vibeke Skofterud (tror det må være tattisen), drømt at jeg fikk barn med Addison fra Grey's Anatomy, blitt avvist av en skinna jente med nesering og dermed funnet ut at jeg mest sannsynlig er skapt for singeltilværelsen og vurderer derfor å investere i x antall katter.

 - Med andre ord; ikke så mye har skjedd egentlig..

 

Nå ble dere sikkert litt nysgjerrig på spesielt ett av disse punktene, så jeg skal utdype dette litt nærmere. Filmen med Tina fra "The L word" i hovedrollen heter "The Incredibly True Adventure of Two Girls in Love" og skildrer?. TULLA. Sikkert en kjempebra film, men jeg så eksakt 37 minutter av filmen, så sovna jeg til synet av over-sized 80-tallsjeans og en forferdelig butch Tina Kennard. Anyways. Den der dama med nesering kan vi diskutere i et annet innlegg.Jeg måtte bare ta med et bilde fra filmen.. Veldig fascinerende.
 

Jeg våga meg til og med ut på Skeive dager i Trondheim. Veldig lenge siden jeg har vært på noe arrangement som er påtenkt oss skakke i Trondheim, så jeg mannet meg opp - tok med min homofile kompis og en forskremt hetero venninne - og sjanglet meg ned i kjelleren til den nye homseplassen "me". Det første som møter meg er synet av telefonen min som forteller meg at det ikke er dekning der inne. Flott første-inntrykk. Sånn ellers så var plassen ganske så grei. Stort lokale, stor bar, mye folk. Før jeg vet ordet av det plasserer jeg meg midt i et lesbe-drama med en venninne-gjeng proppet full av eks-kjærester, bestevenninner, fuck-friends og soulmates (skal ikke forundre meg om det til og med var svigerinner og søskenbarn i den flokken). Lang historie kort; det ender opp med surmuling, lang kø på McDonald's og at jeg må vandre hjem alene fordi hun som var heit ble kjeftet opp av eksdama som er bestevenninna til nydamas samboer. Eller noe i den duren.

 

Så nå, felles lesbos. Kan vi slutte å oppføre oss som 14-årige drittunger som krangler om den venstre øredobben til han stygge i One Direction og heller omgås hverandre? Jeg er så latterlig lei. Nå må vi ta oss sammen! 

 

Dagens/månedens/årets utblåsning. Ligger mye skjult aggresjon inne etter alt for mange måneder uten blogging, kjenner jeg. Dessuten skal jeg ha mensen snart. Dårlig kombo.

 

Så vil jeg gjerne oppfordre til å komme med forslag til hva dere vil at jeg skal skrive om. Føler vi har satt oss fast i et "hater lesbe-gjeng og singelliv"-spor her nå. BRING IT! 

 

Og én siste ting: Hvis du er lesbe, har masse hetero venner og ikke henger med Harlem-lignende lesbe-gjenger; call me!

8 kommentarer

Linn Andersen

02.10.2013 kl.11:11

Du beskrev meg i den siste setninga der, så jeg følte jeg måtte si noe. Som for eksempel: HEI! Skjer'a?

Bruunski

12.10.2013 kl.17:24

Åh, jeg ble så ufattelig glad da jeg så at du hadde skrevet et nytt innlegg, og jeg vil DEFINITIVT høre mer om den skinna jenta med nesering!

Martine

16.10.2013 kl.03:15

Du har fått en ny leser i dag!! Dette er jo hverdagsunderholdning ;-)

Marie

19.10.2013 kl.17:07

har du sluttet igjen nå? :(

McCunty

30.10.2013 kl.22:05

Må bare si at bloggen din er fantastisk, så håper du begynner å poste mye mer.

Må si du høres ut som en "voksen" person, som jeg personlig virkelig kunne likt å bli kjent med.

Skal si ifra neste gang jeg er i Trondheim... liker du sushi?:)

Liz

23.11.2013 kl.08:54

Flott å sjå innlegg tå de att!

E vil ringe de, du beskreiv me veldig bra!

Neste gang e e i t-town ;)

Jannicke

23.11.2013 kl.23:33

Du har fått en ny leser =) Jeg håper du poster et nytt innlegg snart =)

Jeg er skeiv med mest hetero venner og de lesbiske vennene jeg har er helt herlige folk. Men jeg bor ikke i Trondheim, jeg bor ganske langt sør :P

lezgirls

16.12.2013 kl.00:44

Liz: Let me know ;)

lezgirls

16.12.2013 kl.00:45

McCunty: Jeg ELSKER sushi. Har vi en date?

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

24, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits