Life from a guy humper´s point of view. (LezGirls)

Life from a guy humper´s point of view.

I dag sitter jeg hjemme med mensensmerter fra Helvete, ullgenseren på og ser på evig-gamle episoder av Grey´s Anatomy. Med andre ord, jeg er sur som ei gammel kjerring på nyttårsaften og klarer bare å tenke på sjokolade og julebrus. Derfor har min bedre, hetero halvdel fått bloggansvaret. Take it away, girl:

"Man finner den rette når man minst venter det, sies det. Men det sies også at den som venter på noe godt venter ikke forgjeves? To wait or not to wait, thats the question. Etter lengre tid som singel har jeg nå fått nok. Hvorfor er det så mange rasshøl og så få bra menn? 

I følge de som har peiling på folketelling og statistikk (les: SSB) er det 11 900 flere menn enn kvinner i dette landet. Hvert år blir det født 4-6% flere menn enn kvinner. Så vi burde jo hatt overtaket på  å finne den rette? Sett at det er 50-50 homofile og lesbiske, så burde jo dette helt klart telle til meg og mine heterofile medsøstre sin fordel.

Men hvor er alle Ola Nordmenn? En som kan snekre ei hytte, reparere oppvaskmaskina, lage romantiske middager og dele dine interesser. Og ikke minst, en som kan knulle deg hinsides og tilbake, eller kjøre på med god gammeldags «elskov». Er det for mye å forlange?Så hvor finner man disse flotte staute kara? Man finner de ikke på byen, ikke på festivaler, museer og i fjellet, og ikke på universitetet eller høgskolen. Og i alle fall ikke i kjøledisken på Rema1000 som så mange hollywood-filmer insinuerer. Flere av mine venninner har prøvd å tvinge meg til å lage med en profil på en dating-nettside. I grunn virker det jo som en enkel og kjapp måte å finne noen med felles interesser. Men la oss være ærlige. HVOR kleint blir det ikke å dra på date med disse fantastiske mennene som til slutt viser seg å bo hjemme hos mor, der fritiden går til å spille COD og drikke husholdningssaft i kjellerstua. Eller når du forstår at denne flotte herremannen kun er ute etter å bli kjent med dine «ladyparts». Mine venninner sier at jeg bare burde hoppe i det. Men jeg kjenner at jeg helst ikke vil hoppe i et hav full av penisfisker, pirayaer og dvaske torsker.

Jeg innser at som gjesteblogger på lezgirls så treffer jeg kanskje ikke rett publikum. Men med flere homofile venninner og kompiser har jeg innsett at dette er et altomspennende problem. Kanskje dere kan tipse meg om steder og begivenheter der man treffer en flott Ola Nordmann (eller Kari Nordkvinne om man kjører den stilen)?

Hvorfor finnes det så mange kjernekvinner og så få kjernemenn? Gud skapte mannen først, men så fikk han en bedre ide.."

Amen to that!
Så nå, kjære medlesber, er det deres oppgave å finne en staut, høy, handy og sjeggete mann til min kjære venninne.  

Én kommentar

Helene

23.05.2013 kl.02:28

Jeg tror altfor mange menn jobber altfor hardt for å bli "idealmannen", så uheldigvis, fra menns perspektiv, er mannsjåvenistisk, spiser bacon til frokost middag og kvelds, drikker øl, ser på alt av sport og fotball (som, hvis en har nok kanaler betyr 24/7 forann TV'en), nekter å dusje og generelt bare være en slask... jah... Heldigvis er det ikke så altfor mange som tar den til ekstremen, men det å ha respekt for andre, spesielt kvinner, og det å prøve å jobbe med seg selv til å bli bedre i annet enn å slenge sandwichvitser og pugge VM-resultater blir liksom ikke sett helt på som positive egenskaper.

Marit Breistøl

27.11.2013 kl.23:18

Fantastiske formuleringer, tommel opp!! Men kjære frøken hetero - finnes det virkelig flere kjernekvinner enn kjernemenn? Det er ikke min erfaring, og jeg har vært åpen & aktiv lesbisk i snart åtte år nå. Jeg vil påstå at det er like fordømt vanskelig å finne drømmedama som det er å finne drømmemannen. Straight eller ikke! Men vi gir ikke opp håpet av den grunn, gjør vi? :)

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

24, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits