Darling don't get over me. Get under me instead! (LezGirls)

Darling don't get over me. Get under me instead!

Jeg tror faktisk jeg skal være litt treig med innleggene oftere nå. For jeg har aldri i livet fått så mange hyggelige emailer i innboksen min! Jeg digger at dere maser, folkens. Keep them coming.
Så, hva har skjedd siden sist? Ganske mye faktisk. Det har vært Pride i Trondheim (topp stemning!),  mange kjendiser har poppet ut babyer, jeg har vært på festival, jeg har fått meg jobb, jeg har vært en del på byen. Apropos byen, ja. Der har jeg en morsom historie!

Når fredagen kommer, stikker som oftest jeg på Bar Circus, Brukbar eller noe sånt. Jeg holder meg gjerne unna Fjordgata-mafiaen. Hvorfor? Fordi jeg ikke gidder å kle meg opp i neglisjè for å komme inn gratis og bli trampet på tærne av slitte skrukkstøvletter. Og dessuten er det ikke så mange skeive jenter på disse plassene. 
Men for to uker siden skulle jeg være med min bestekompis på byen og han ville absolutt på Gossip. Han sklir jo rett inn der, med nypolerte dressko, v-hals og epilepsianfall i aftershave-vannet. Som den fantastiske vennen jeg er, ble jeg med. Ganske så skeptisk, må jeg innrømme.Sett bort i fra de jentene som hadde kommet inn med falsk leg., kastet opp i søppelbøtta på do og ble sjekket opp av mannfolk som så vidt har potensen i behold, så var det faktisk en del skeive jenter der. I den nederste baren, vel og merke. 

Så hvis du har en urokkelig vennegjeng som elsker Tacatà og untz-untz, men likevel vil møte skeive jenter; stikk til Gossip! Nå skulle jeg egentlig fått VIP-inngang av Gossip, så mye jeg reklamerer her.

Anyways, nå må jeg tørke snørret og ta meg en trøstesnus. Gi meg gjerne litt medlidenhet for at jeg er syk.
Og forresten! Når dere sender mail til meg om at jeg må blogge mer, send meg gjerne et forslag på hva dere vil lese om. Alltid trivelig. 

3 kommentarer

28.09.2012 kl.04:21

gossip <3 kom dit i helgen også

Chassi

03.10.2012 kl.09:34

Ingenting pirk, bare skryt. For en kul blogg! Siv Jensen.. Loves it.

Hva slags kategori er jeg i hvis jeg ikke har tatoveringer (bare en) og egentlig ser nokså feminin ut, men likevel jobber som personlig trener og går sjelden i skjørt?

Puss puss

Taboo84

13.10.2012 kl.20:44

Jeg eeeeeeeeeeeeeeeeeelsker denne damen, men d e fordi jeg kjenner denne damen, ergo jeg sitter å drikker med denne damen ikveld!

Vi VI!!!!! skal på bar Cirkus ikveld, så d er bare å joine:)

hvordan vi ser ut kan bare beskrives med ett ord!

Now come find her tractor lezboz!!!

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits