Singel, shmingel. (LezGirls)

Singel, shmingel.

Når man har vært singel så lenge som meg, så får man helt andre kriterier for en kommende kjæreste enn man hadde før. Det er i alle fall min teori. Min første kjæreste tenkte for det meste på seg selv, ville jobbe for det samme firmaet resten av livet, han hørte på det meste på VG-lista og favorittbandet var Backstreet Boys. Tanken slo meg virkelig aldri at vi egentlig ikke hadde så mye til felles, bortsett fra at begge ville ha en kjæreste.Men etter flere forhold og nå et halvt århundre som singel, får man virkelig strenge krav til sin utkårede. Og jeg vet ikke om det alltid er like positivt. 
Jeg har møtt flere veldig sjarmerende jenter som er veldig koslige og bra å se på. Men så finner jeg små ting som gjør at jeg mister interessen helt. Den ene eide ikke interesse for musikk, hun hadde sikkert aldri tatt i en gitar og tekster var helt uviktig for henne, det var "beaten" i sangen som var the shit. Den andre likte politikk, men stemte FrP fordi hun syntes vi betaler for mye skatt og ville ha ut litt flere utlendinger fra landet. Så var det hun som hadde kjøpt seg et par støvletter som bare ropte Cowboy-Laila, campingvogn og Vassangutane. Jesus. Hvordan kan folk tilbringe store deler av livet med folk som har slike "uvaner"?
Jeg klarer det i alle fall ikke. Derfor får jeg helt noia, og bare avslutter hele greia. Så seriøst; elsker du musikk, ikke stemmer FrP og heller bruker Converse istedet for høkkert-støvletter på vinteren? Kom deg til Trondheim. ASAP. 

Er det bare meg som er über-pirkete, eller er du også sånn?

7 kommentarer

Ane

01.07.2012 kl.13:46

Åh, Gud hjelpe meg. Kjenner meg intenst igjen. Jeg har også en artig liten sak hvor jeg generelt er fordumsfull ovenfor lesber av den enkle grunn at de er lesber (og la oss innse det, her finnes det jævlig mye fluer i suppa). Jeg blir alltid kritisert når jeg skal gi en grunn for "hvorfor det ikke funka". "Ho så ut som en russisk hore på ballet i 10-klasse. Ikke min stil". Ytterst relevant kritikk, altså.

sasha

04.07.2012 kl.23:01

kommer til høsten! :)

Emma

05.07.2012 kl.19:48

Du har fortfarande inte kommit till Oslo och tagit en öl med mig. Just saying..

Hegesen :)

13.07.2012 kl.23:48

jenter i converse er jo sexy <3

Silje Latoya

22.08.2012 kl.15:22

Altså, de er nå hvertfall seg selv. Ingenting er vel verre enn de som faktisk overgir seg til det å være lesbe? Men hvorfor er det egentlig sånn? Altså, jeg får fortsatt spørsmål når jeg går inn på et lesbisk utested om jeg vet hvor jeg er.. Altså, kan du/noen fortelle meg HVORFOR? Skjønner virkelig ikke mål og mening med et slikt spørsmål..

...

08.09.2012 kl.16:49

Hehe, du er nok ikke alene der nei.. Jeg hører på musikk hele tia, spiller litt gitar selv og.. Og ikke minst: jeg stemmer ikke frp

Også bor jeg allerede i trondheim da, så vi finnes:)

R

11.09.2012 kl.01:41

Er her jeg :) Og jeg håper du brente de støvlettene ved et uhell!

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits