Hvem trenger innlegg med bilder når man heller kan fylle det med så mye ærlighet? (LezGirls)

Hvem trenger innlegg med bilder når man heller kan fylle det med så mye ærlighet?

Jesus Kristus. Nå er det så lenge siden jeg har blogget, at jeg sikkert har mistet de fleste av dere. Som kudos for at dere faktisk gidder å vente på nok et hjernedødt, negativt innlegg så skal dere få kle meg opp i traktor-lesbeklær og sende meg inn på Metro i Gin & Tonic-fylla. Helt alene. Deal?
Dessuten lover jeg å blogge oftere (hør på meg nå, rene rosa-bloggeren). For nå er det eksakt to dager til jeg har sommerferie. Og da har jeg tid til mye flott agurklesbenytt. Whoop! 

Så over til noe som jeg har ventet veldig lenge med; å svare på den jævla spørsmålsrunden. Det er til og med noen som har stilt spørsmål! 

- Har skjedd noe siden sist når det gjelder forhold osv da? Har du dame?

Ikke på forholds-fronten, nei. Og jeg begynner å bli temmelig lei av "Døh, jeg er litt sånn der bifil. Kan jeg være med deg hjem og sjekke om jeg tenner på jenter?". Så forslag til Norges beste dame mottas med takk. 

Hvilken type lesbe vil du kalle deg? (butch, femme, futch osv..)

Jeg er en blanding mellom chapstick lesbian og femme, vil jeg si. Kler meg meget casual, har barbert av halve håret, har en del tattoveringer, men bruker alltid sminke. Og pynter meg veldig gjerne med kjole og pumps.

-Hvilke typer jenter tiltrekkes du av? 

Jenter som brenner for noe; liker kultur og musikk, har mål i livet, elsker dyr, har en egen klesstil og som ikke bruker skrukk-støvletter (veldig viktig). Og hvis du siktet til om jeg liker butches, femmes osv; så er vel svaret en femme i Converse.

Hvordan kan man egentlig møte skeive jenter i Trondheim uten å være med i disse typiske "miljøene"? Er du med i et slikt miljø?

Heng med meg! Jeg er ikke i et slikt miljø, noe jeg bevisst holder meg bort fra. Det beste med Trondheim er at de skeive jentene er overalt. Til og med på Downtown.. Ta på deg skinnjakka og stikk på Bar Circus. Der er Trondheims heiteste lesber. 

 Jeg har akkurat blitt rimelig satt ut av en person jeg aldri trodde skulle være ei såkalt "lesbe" og ligge med alle. begynner å lure på om det er svært sjeldent å finne noen som er oppegående nok til å ikke såre 4 stk på en gang, for alle lesber i en vennegjeng har vært borti hverandre.. hvorfor tror du det er sånn, og tror du det finnes mange av dem som faktisk klarer å leve et normalt og oppegående liv uten å måtte ødelegge for hverandre ALL the time?

Jeg har spurt meg selv det spørsmålet tusenvis av ganger. Og det er desverre slik at veldig mange utnytter seg av det lille miljøet som finnes, og skifter dame fortere enn jeg bytter snus. Grunnen vet jeg ikke, men jeg kan tenke meg at mange blir litt entusiastiske av så mange lesber i èn og samme gjeng, at de liker alle sammen til slutt; Dramarama. Men jeg tror absolutt at det finnes fornuftige jenter som ikke er i slike miljø, ikke drar med seg alt fra Metro hjem og som faktisk er ute etter noe mer enn et one night stand. En av dem sitter her og skriver as we speak! 

Har lesbiske mindre sex enn heteroe? Jeg mener, lesbiske har jo mensen og sjansen er jo heller liten for at den er synkron, så det må bli mye bløding og lite sex.  

Haha. Digger at du faktisk har reflektert over lesbiske forhold. Det som er så genialt med jenter, er at hvis vi omgås på daglig basis så synkroniseres mesntruasjonene våre. Aner ikke hvordan detter skjer, men jeg har en teori om at min livmor er meget mainstream og hater å mense alene. Derfor menser den heller med andre livmødre. Genialt! Så siden to jenter i et forhold har mensen samtidig, tar vi like så godt herligheten i dusjen den uka.

Hva er det rareste stedet du har hatt sex?

Under en snøkanon i dypsnø og 20 minusgrader.

Hvis du måtte valgt èn karakter fra The L Word, hvem ville det vært?

Carmen, helt klart. 

Drømmeantrekk på ei du skulle sjekket opp? Og du, har ikke du vært 22 år ganske lenge nå? Eller er det jeg som bare husker 22(og da feil) da jeg begynte å lese denne bloggen? =P

Kort sommerkjole og slitte Converse. Haha. Jeg er fortsatt 22, men fyller 23 i sommer! Ett steg nærmere evig singeltilværelse, hus i skogen og 17 katter, med andre ord. Sånn. Da var blogg-æraen min endelig startet igjen, etter en så lang pause at bloggen nesten har blitt lubben og lat. Nå kan dere endelig gjøre noe annet enn å surfe på Artige.no og redigere cover-bilder til Facebook.

Jeg sitter forresten å hører på Elton John og Kiki Dee med "don't go breaking my heart" for øyeblikket. Utrolig hva eksamensperiode og sosialt isolat gjør med musikksmaken.

2 kommentarer

Hege

29.06.2012 kl.22:22

hadd nesten gitt opp derre bloggen din, så det va på tide med et innlegg no! keep it coming..

29.06.2012 kl.23:29

Hærlig at du er tilbake :D har savnet det :P

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits