Ta dere sammen. (LezGirls)

Ta dere sammen.

I det siste har jeg blitt veldig lett å irritere, noe som kanskje kommer av for lite søvn og for mye skolearbeid. Men uansett så har det fått meg til å innse at det er veldig mye jeg irriterer meg over (spesielt i sosiale media). Så mye at jeg har bestemt meg for å lage en liste.

Folk som prøver å få medlidenhet på Facebook.
Statusoppdateringer som; ":(" eller "Faen!", er eksempel på oppmerkomhetstrang. "Jeg vil ikke fortelle hva det er, men jeg har kjempelyst at folk skal spørre hva det er og bli bekymret for meg". Jesus fucking christ.
Det aller værste i medlidenhet på Facebook, er helt klart sykehusbilder (*grøss*). "Jeg må ta bilde av veneflonen på hånden min, slik at alle kan se at jeg er på sykehus og spør hvorfor jeg er her. Jeg vil ikke fortelle hva det er, men jeg har kjempelyst at folk skal spørre hva det er og bli bekymret for meg". 


IKKE GJØR DET! De fleste har vel sett en veneflon før. Chillax.

#Denfølelsen
Seriøst, den hashtagen på Twitter er så last year. Til og med 14-åringen jeg har på Facebook har begynt å bruke den, og det sier vel sitt? Det mest irriterende er når folk bruker den helt ut av kontekst.

Hipstere
Noen folk har en naturlig personlig klesstil, hårsveis, musikksmak og oppførsel som kan beskrives som hipster. Men så har vi den enorme prosentandelen av de som står timesvis på Urban for å finne det antrekket som er finest, selv om de egentlig har mest lyst å handle på Jack & Jones. De som bruker timesvis på internettet for å finne den beste hårklippen. De som fikser seg Twitter-konto og bruker én time på hver tweet, for det er helt krise hvis de ikke bruker minst to fremmedord og har en skrivefeil i den kvasifilosofiske tweeten. 
Vel, jeg hater å gi dere nyheten; men dere er gjennomskuet. Ikke prøv så hardt neste gang.

p3 nå til dags
Jeg elsker å starte dagen med P3, det finnes ikke bedre radiokanal å lese til. Men hva skjer med all dubstepen? En meget trist Mpetre ringte nettopp og ville ha tilbake musikken sin. 

Kjærlighets-proklamering
Ja, jeg er kjempeglad for at du har fått deg kjæreste. Dere er også veldig søte sammen. Men jeg trenger faktisk ikke å lese det på hver bidige statusoppdatering, hvert bilde som dere blir tagget i sammen eller på deres felles spilleliste på Spotify som deles X antall ganger i løpet av en uke. Og vær så snill, ikke legg ut bilde av dere selv på "Norges søteste kjærestepar"-siden.  Paradise Hotel
Slapp helt av, jeg ser på det selv. Men det er veldig irriterende å se på alle disse stakkars menneskene og den fuckings reklamen som er hvert kvarter. Føler dette ikke trenger så mye mer utgreiing. 

Sånn. Det var dagens utblåsning. Nå skal jeg fortsette skolearbeidet, lage meg min egen dubstep-frie spilleliste og ta meg en snus. Ha en fortreffelig dag. Er det ikke deilig å ha noen å hate? 

5 kommentarer

YoungLez

25.03.2012 kl.22:49

finnes ikke noe bedre enn og irritere seg litt ;) bortsett fra pupper o.O

elsker bloggen! :D

lilledrage

26.03.2012 kl.22:45

altså.. du er virkelig genial ! du har så utrolig rett. og btw, dubstep er det styggeste som finnes. sådetså.

NA

26.04.2012 kl.01:21

hahahah! Jeg liker hatet. :D

Kitzune

12.06.2012 kl.09:23

Dubstep.. uff.. hvor blir det av legendene? Guns n' roses? Metallica? Nirvana? de kommer jo bare av og til.. Radioen min blir skrudd av med en gang noe skvip som dubstep kommer på. GENIAL blogg!

lezgirls

26.06.2012 kl.22:28

Kitzune: Takk gud for fornuftige musikk-sjeler som deg der ute.

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits