Prinsessen som ingen kunne dra ut av skapet. (LezGirls)

Prinsessen som ingen kunne dra ut av skapet.

Jeg tror kanskje jeg har blitt frelst. Nei, ikke på en guddommelig måte. Har for lengst meldt meg ut av statskirka. Men på en musikalsk måte.

I det siste har jeg nemlig blitt hekta på TV2-serien "Hver gang vi møtes". Ikke bare fordi det er halvkjente norske artister som covrer hverandres låter, men fordi man blir liksom kjent med artistene og tekstene deres på en helt annen måte.

Og der, kjære medlesber, har vi en råtøff dame ved navn Anne Grete Preus med. Har liksom aldri hørt så mye på sangene hennes. Men herregud, hun skriver jo helt sinnsykt bra tekster! Flink til å spille gitar er hun, også. Dessuten er hun ikke så verst å se på heller. Det er liksom noe med kvinner med makt, som attpåtil kan spille OG synge. HALLO! Hun kan godt få komme hjem til meg og se på ukulelen min, for å si det sånn.Det mest interessante av alt, er ryktet om at Anne Grete og Siv Jensen har hatt et forhold. Siv Jensen, liksom. Alle med en OK fungerende gaydar ser jo at den dama mest sannsynlig tar på seg tank-toppen, jekker opp Borg-ølen og setter på gamle episoder av The L word samtidig som hun snuser løs-snus når hun kommer hjem fra en travel dag på jobb. En skikkelig butch, med andre ord. Men at Anne Grete (ja, nå er vi på fornavn) skal ta med seg gitaren og synge ballader til Siv til de sene nattetimer er for meg helt usannsynlig. Uansett, så elsker jo enhver lesbe litt saftige rykter.Tipper Siv hadde blitt en mye mer liberal politiker hvis Anne Grete hadde fått banket (høhø) litt vett inn i henne. Kanskje FRP til og med hadde gått inn for homofilt ekteskap, istedet for å joine KrF og stemme imot forslaget?

Så, kjære Anne Grete; forfør Siv Jensen! Slå et slag for homokampen og revolusjonér den norske politikken. Så kan du komme hjem til meg og spille "når himmelen faller ned" etterpå.

På forhånd takk.

5 kommentarer

Frøken fryyd

06.03.2012 kl.13:07

Omg. Jeg ler meg ihjeeeel!! Hvis du får Anne Grete, kan jeg ta Siv Jensen? Elsket og hatet politiker som har rundet 40 år MED makt er digg.

lezgirls

06.03.2012 kl.13:13

Frøken fryyd: Haha. Det er en deal! Jeg stemmer for dobbel-date.

Mia

07.03.2012 kl.13:20

Jeg er såååå enig. Hun er ganske så hot. Men kan ikke si at jeg deler Frøken Fryds entusiasme for Siv Jensen, though.

clarsgaard

17.03.2012 kl.03:22

Jeg vil bli med på date! haha.. Har ikke egentlig tenkt SÅNN på hu Preus, men kan ikke klage på det bildet du la ut her.

SueMarthe

15.11.2012 kl.15:16

Da tar jeg Siv Jensen!

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

24, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits