Valentine, shmalentine. (LezGirls)

Valentine, shmalentine.

Så, da er den endelig her, jenter; valentines day. Dagen alle single hater, de nyforelskede elsker og dagen blomsterbudene helst vil sykmelde seg. 
Egentlig burde jeg, singel som få, hate denne dagen. Men jeg må nok innrømme at jeg er en sucker for luuuv, så det er igrunn ganske koslig at èn dag i året er bevilget kjærligheten.For min del blir dagen feiret med spooning av min hund på sofaen, snus, et gigantisk glass vann og Frustrerte Fruer på TV2. Slå den, du! Hvis noen foreslår pils i Trondheim så er jeg med LETT, med andre ord.

Jeg har også vært så snill at jeg har kjøpt en valentines-gave til meg selv, en vakker t-skjorte med påskriften "Satan i gatan". 

Hva gjør du på den o´store valentines dagen?

Og du! Ikke glem å stille meg et sinnsykt kjedlig spørsmål HER. Eller her.

3 kommentarer

Hadde jeg bodd i trondheim skulle jeg gjerne bedd deg ut på en pils. Men blir vel litt vell langt og dra fra Steinkjer til Trondheim etter jobb klokken 8 om kvelden! :-P

Kan få invitere deg ut en gang til Metro?

lezgirls

14.02.2012 kl.16:23

Ann Siri: Hehe, kanskje litt i lengste laget for å ta en pils ja ;)

Ja, det skal du få lov til! Det er bare å si ifra, og jeg er all yours.

Emma

15.02.2012 kl.10:56

O, denna hjärtliga, kärleksfulla dag - ett hån mot oss singlar som aldrig träffar rätt. Jag firade eftermiddagen och kvällen med att vara på jobb och lösa korsord. Hallo pensionär! Så avslutade jag dagen med ansiktet nere i ölglaset och fyllesms till den dramatiska huvudpersonen i min roman.

Tragisk? Ja.

(och så ska jag fundera ut några saftiga frågor till dig, fröken.)

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits