Skaptrollet. (LezGirls)

Skaptrollet.

Rett før jul møtte jeg en usedvanlig heit og (kanskje viktigst av alt) feminin jente. Svensk. Mørkt, langt hår. Høyhelte sko. Øredobber. Hele pakka.

Gaydaren min slo inn med en gang, blinket som naboens julelys på julaften. Ifølge hennes venner var hun alt annet enn skeiv, og sjekket alltid gutter på byen. Men det var et eller annet som sa meg at dette ikke bare var en heit, hetero jente.

Det skulle ikke så mye mer til enn èn gratis drink, så var hun plutselig ikke så hetero lenger. Sjenert (eller edru?) var hun heller ikke, for hun hadde absolutt ikke noe problem med å vise hele uteplassen at hun hadde funnet seg en lesbe for kvelden.

Alt var veldig trivelig, og vi fortsatte slik hver gang vi møttes. En SMS i ny og ned, til og med. Jeg hadde virkelig trua.
Men det var ett problem; hun hadde levd så lenge i skapet at hennes skap-verden minnet om Narnia. Og da kan det jo forståelig nok være vanskelig å tre ut av skapet, si hadet til Aslan og entre den virkelige verden.


Det gikk som jeg trodde. Skaptrollet trivdes best innerst i mørket sammen med paljettkjolene og møllene. Og hvem vet, kanskje vil hun være der resten av livet?

Slik som ting er nå, virker det slik. For hun har nettopp blitt sammen med en indisk versjon av Justin Bieber. Og da har ikke en tattovert lesbe så mye å stille opp med. Annet enn at jeg kan spille "baby, baby" på gitar, selvfølgelig. 

Hva er det som gjør at folk vil leve i skapet resten av livet? Selv om de kanskje "bare" er bifile?

Veldig interessant. Og veldig merkelig.

Come to the dark side. We have cookies!


Ikke glem å stille et sick bra spørsmål før du drar herfra! TRYKK HER. Eller her.

(Og, ja. Jeg skal endre headeren før dere alle kommer i sommersteming igjen. Meh).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits