Leave me dirty shit in my ask box (LezGirls)

Leave me dirty shit in my ask box

Vel, nå er det muligens uakseptabelt lenge siden det har skjedd noe nytt på denne bloggen. Jeg lover å skjerpe meg, og tørker herved støv av Lezgirls.

Det har jo vært så mye å gjort siden vi sist hadde kontakt! Det hele begynte jo med håndball-VM, og alle skjønner vel at man ikke har tid til å blogge når de norske jentene spretter på banen med korte shorts og til og med vinner hele greia. Også har vi jo selvfølgelig ski-jentene.. Når Johaug og Skofterud er på pallen hele tiden og skifter foran hele ski-Norge på direkten, blir et lesbehode ganske så satt ut.
For å toppe hele idrettsåret, kom Anne Rimmen og Haddy N'jie ut i smashing kjoler på idrettsgallaen som tok pusten fra underskrevne.
Mye å gjøre, som sagt.Dessuten har min kjære Amir tipset meg gjennom bloggen sin om en TV-serie; "Queer as folk". Nå er alle sesongene lastet ned, og er ganske så fornøyd så langt. Litt mye boy on boy-sex for min smak, men akkurat nok drama for min smak. Enda en unnskyldning til å ikke blogge. Meh.

Siden jeg fortsatt er i idretts(bak)rus, så tenkte jeg at kanskje dere vil bidra litt til å få litt liv på denne bloggen. Og hva er ikke bedre å starte det nye bloggåret på enn å ha en spørsmålsrunde? Nei, tenkte meg det.

Så da er det bare å spørre om alt som måtte falle deg inn. Og vær så snill; ikke vær sjenert. 
9 kommentarer

Tone

07.02.2012 kl.17:04

Alt for lenge siden sist! Håper det blir bedre, for bloggen er fantastisk. Men jeg kan jo spørre om det har skjedd noe siden sist når det gjelder forhold osv da? Har du dame?

Frida

08.02.2012 kl.23:01

Hei! Digger bloggen din.

- Hvilken type lesbe vil du kalle deg? (butch, femme, futch osv..)

- Hvilke typer jenter tiltrekkes du av?

Johanne

08.02.2012 kl.23:06

Hvordan kan man egentlig møte skeive jenter i Trondheim uten å være med i disse typiske "miljøene"? Er du med i et slikt miljø?

Ida

09.02.2012 kl.09:50

jeg har akkurat blitt rimelig satt ut av en person jeg aldri trodde skulle være ei såkalt "lesbe" og ligge med alle. begynner å lure på om det er svært sjeldent å finne noen som er oppegående nok til å ikke såre 4 stk på en gang, for alle lesber i en vennegjeng har vært borti hverandre.. hvorfor tror du det er sånn, og tror du det finnes mange av dem som faktisk klarer å leve et normalt og oppegående liv uten å måtte ødelegge for hverandre ALL the time?

Lisita

09.02.2012 kl.16:13

Hei :D

Jeg liker bloggen din, virkelig. Ofte ledd høyt av dine innlegg,hurra for slik ærlighet :))

Ha en fin dag videre :*

Lene

10.02.2012 kl.12:33

Hva er det rareste stedet du har hatt sex?

Alltid morsomt;)

Fyria

14.02.2012 kl.14:55

Hvis du måtte valgt èn karakter fra The L Word, hvem ville det vært?

Andreas

15.02.2012 kl.20:07

Har lesbiske mindre sex enn heteroe? Jeg mener, lesbiske har jo mensen og sjansen er jo heller liten for at den er synkron, så det må bli mye bløding og lite sex...

Altså, med all respekt, ikke for å fornærme. Bare lurer :P

R.

28.04.2012 kl.21:38

Drømmeantrekk på ei du skulle sjekket opp?

Og du, har ikke du vært 22 år ganske lenge nå? Eller er det jeg som bare husker 22(og da feil) da jeg begynte å lese denne bloggen? =P

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits