Childhood confessions (LezGirls)

Childhood confessions

Shit, nå er det jaggu meg lenge siden jeg har delt noe som helst på denne fantastiske bloggen.

Vel, som dere sikkert ikke vet, var jeg på en aldri så liten Oslo-visitt for en ukes tid siden. Der var det seminar for skeive bloggere i regi av Helseutvalget for homofile og lesbiske. Veldig interessant, om jeg får si det selv.
Dessuten møtte jeg sinnsykt mange trivelige homser og noen heite lesber. Knall helg, med andre ord.

Kommer tilbake med masse snacks om Helseutvalget senere. Dere må jo ha noe å glede dere til!

I mellomtiden kan jeg svare på en mail jeg har fått fra en leser;

Hei, Lezgirls!
Lurte på om du kanskje kunne skrive om noen av dine barndomsforelskelser?
Alle homofile/lesbiske har sikkert hadd en rar følelse i magen når de så noen på TV eller noe sånt når de var mindre.
Hva var din/dine? 

Jøss. Nå må jeg virkelig tenke meg skikkelig godt om..
Jeg er vokst opp på 90-tallet, så det var nok ganske mange som fanget min interesse på den tiden. Bortsett fra den gangen jeg hang opp plakater av Brad Pitt og Josh Hartnett fordi alle de andre jentene hadde det på rommet sitt..

Det som er så gøy med barndomsforelskelser, er jo at det er mer en fascinasjon for en person. Noe som betyr at det trenger ikke handle om verken utseende eller andre karismatiske egenskaper.

Den første jeg kommer på er Chris Kelly i sykkelserien Pacific Blue. Hun var maskulin, blond og kvinne i uniform. Det eneste jeg ikke likte med henne, var at hun var sammen med muskelbunten TC. Alt håp var borte!Så var det selvfølgelig pop-artisten P!nk. Hun var forsåvidt også blond og litt maskulin. Dessuten var hun tøff og ga faen i alt og alle. Tror ikke jeg var den eneste lesba som ble litt muggen når hun viste seg å være mest heterofil.

I år 2000 fikk jeg endelig se min store kjærlighet på kinolerettet, da Cameron Diaz entret scenen i Charlie's Angels. Hun var blond, heit, slo ned sterke mannfolk og spratt en del rundt i bikini.På NRK i 1999 gikk det en serie som het Lyckliga Gatan. Der var Linn Skåber med. Hun var blond (begynner å forstå at jeg allerede da hadde en ting for blondiner), hun var morsom og skilte seg ut med sin litt barnslige humor.

Og til slutt, kan jeg bekrefte at det var til og med en brunette som fanget min interesse som uviten, liten jente. På 90-tallet begynte TV2 å sende serien Friends. Og der var Jennifer Aniston med. Trenger nok ikke være lesbisk for å se at hun her heit, noe som hun fortsatt er (selv om hun har rundet 40...).
Det var altså mine barnslige betroelser. 
Hvem var du forelsket i/fascinert av som barn? 

8 kommentarer

Ane

15.11.2011 kl.17:50

Jeg hadde en intens fascinasjon av Christina Aguileras utseende. Jeg limte (med limstift) bilder av henne på veggen (som var ubehandlet tre). Stefaren min ble irritert og sa at jeg ødela veggen, og at jeg skulle få kose meg med å pusse den ned med sandpapir. Jeg sa det kunne være det samme, fordi jeg aldri skulle ta henne ned. Dette var fem år før jeg skjønte at jeg var skeiv.

Pantora

15.11.2011 kl.18:26

Haha, herlig!
Merkelig nok; min første forelskelse var Jan Werner, og jeg fikk hjertet mitt knust i en alder av ca 6, da mamma forklarte meg at han liker andre gutter, han!

Ann Helen

15.11.2011 kl.21:28

Jeg klarte liksom aldrig og bestemme meg for om jeg var intresert i jenter eller gutter jeg. men innså tilslutt at jeg var bifil gitt :) (sånn lenge etter at alle andre hadde skjønt det da).

Ragnhild

17.11.2011 kl.10:53

Jeg husker at da jeg så Pirates of the Caribbean for første gang, så syns jeg Keira Knightley var veldig fint. Også tenkte jeg at det kanskje var litt rart at jeg synes hun var mye finere enn Johnny Depp og Orlando Bloom. Etter det gikk det bare slag i slag. Diaz og Aniston er også på lista. For ikke å glemme Gro Hammerseng!

ThatBitchAteMyCookies

18.11.2011 kl.22:09

Min første var Drew Barrymore, etter at jeg så den første Charlie's Angels filmen som liten ble jeg bare helt forelsket i dama.

Tone

29.11.2011 kl.18:54

Du er nødt til å blogge oftere, altså! Dette er den beste bloggen jeg noen gang har vært borti.

:)

05.01.2012 kl.02:05

blogg mer :D

:))

06.09.2012 kl.20:07

Jeg er 16 år, lesbisk og døds forelska i Kiyomi McCloskey og Lauren Bedford Russell! De er bare helt utrolig herlige!

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits