Once you go black.. (LezGirls)

Once you go black..

Ikke for å hive alle jentene på hodet under én kam, men det er jo ikke til å stikke under en stol at menn med afrikansk opprinnelse er ekstra spennende for de fleste hunnkjønn. "Man må liksom prøve det i allefall én gang", er filosofien.

Jeg ble nemlig sjekket opp av en ganske så attraktiv, svart mann idag. Som regel så er jeg meget lite interessert, smiler hyggelig og avslutter samtalen ganske fort. Men så var det dette med svarte menn, da.. Nevnte jeg at han var kjekk?

Kanskje jeg rett og slett på prøve meg på litt svart magi før jeg sklir over til the lesbo-side for godt?

Vel, tanken er jo ganske morsom. Dessuten tror jeg det kunne blitt et heidundranes blogginnlegg med det samme!
Vi får se hvor det bærer. 

I mellomtiden; har du noen skjulte lyster? 

Dette innlegget var forresten meget selvmotsigende, med tanke på forrige innlegg. Kanskje vi alle er litt bifile..? Høh. 

6 kommentarer

Andreas

02.10.2011 kl.19:52

Hvordan er dette selvmotsigende? Jeg mener alle burde prøve sex med sitt eget kjønn, så har man prøvd. Og så bryter man ned fordommer og ser at det er ikke så ille (kan være ganske godt faktisk ;-). Så hvorfor skulle en da ikke også prøve på sex med det motsatte kjønn? SÅ LENGE MAN ER SINGEL eller i et åpent forhold, så klart! :P

IdaPida

06.10.2011 kl.05:33

Jeg tror egentlig alle kan gå litt begge veier jeg. Enten som bifile eller bisexuelle. Hvis man bare er åpne for mulighetene ;)

...

27.10.2011 kl.21:56

Hei..et lite spm. Jeg er lesbisk og bor i trondheim. Har ingen venner som er det heller. så er vanskelig å komme i kontakt med andre lesbiske. Jeg ser ikke særlig lesbisk ut heller, så blir aldri sjekket opp av jenter på byen osv.Hva gjør du for å komme i kontakt med andre? noen spesielle utesteder du vil anbefale? :)

lezgirls

03.11.2011 kl.19:54

...: Ser problemet ditt.. Men jeg vil anbefale Bar Circus og Brukbar. Der finner du nesten alltid (spesielt på torsdager) heite og imøtekommende lesber ;)

Iren

10.11.2011 kl.22:24

Har du helt sluttet å blogge...? For jeg lurer jo pittelitt på hvordan dette gikk? Hehe... Du må ikke la deg lure vettu - svart magi er oppskrytt :)

lezgirls

15.11.2011 kl.14:34

Iren: Har absolutt ikke sluttet. Har bare gjort en del research (?) i det siste. Høh ;) Det har nok ikke blitt noe svart magi på meg. Holder meg fortsatt til det magiske av alt; jenter.

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits