Vanskelig fil. (LezGirls)

Vanskelig fil.

Dette innlegget dedikeres herved til dere mange bifile mennesker der ute. Dere er nemlig veldig vanskelig å forstå seg på.

Og nei, dette handler ikke om at jeg ikke tror det går an å være bifil. Tvert imot, så synes jeg dere er fantastisk heldige som faktisk foretrekker både kvinner og menn. Og jeg er absolutt ikke en av de lesbiske som ser ned på bifile fordi de "ikke har bestemt seg". Skulle gjerne vært bifil sjæl!
Det jeg lurer på, er hvordan det fungerer.Hvis dere er i et forhold med en jente, vil dere noen gang kunne være i det forholdet resten av deres liv? Eller vil det hele tiden være øyeblikk der dere savner/har behov for en mann? Kan den dere er i et forhold med føle seg trygg på at dere faktisk er fornøyd med tilværelsen?

Jeg synes nemlig dette er veldig frustrerende. Man kan jo liksom aldri være helt trygg på dere. Plutselig kan det jo hende dere har behov for diverse mannlige egenskaper, og da er det lite en kvinne som meg kan stille opp med.
Fordi jeg står fortsatt fast på det; at det eneste jeg ikke kan konkurrere mot, er en mann.

So, tell me: Hvordan fungerer dette?

Kjør debatt!

17 kommentarer

✖Jeanette*

27.09.2011 kl.14:19

Jeg er bifil og er sammen med en mann.. Og jeg føler ikke at jeg har noe behov for ei jente, iallefall ikke enda..

Men så har jeg og en kjæreste som ikke har noe imot trekant, eller at jeg kliner med jenter på byen.. ( men, hvem har vel?)

lezgirls

27.09.2011 kl.15:59

Jeanette*: Ja, den ser jeg. Kanskje det er enklere å være bifil i et heterofilt forhold..? Interessant.

Irene

27.09.2011 kl.16:31

Jeg er bifil. Noe som gjør meg utrolig kresen! Jeg faller for noen med hele meg, og da er det utstråling, selvsikkerhet og evnen til å gi av seg selv jeg tiltrekkes av. Ikke om du er mann eller dame. Så går mann for ett forhold, ønsker mann jo ikke å ødelegge det verken med andre kvinner eller menn... :-) åpenhet, ærlighet og tillit!

✖Jeanette*

27.09.2011 kl.16:39

Jeg føler iallefall at det er enklere i forhold etter jeg har kommet ut av skapet.. men det kan jo og være noe med han jeg er sammen med..

Foreksempel vi kan sitte og diskutere hva vi liker med kvinnfolk, uten at det er kleint, eller at noen av oss blir sjalu.. Og det er jo ett stort pluss :)

lezgirls

27.09.2011 kl.17:46

Irene: Meget godt poeng!

Victoria

28.09.2011 kl.00:06

Jeg ser ikke kjønn, lenger. Jeg kom ut som lesbisk og endelig hadde jeg et svar på hvorfor forhold med gutter ikke hadde funket, hvorfor alt egentlig. Alt som var vanskelig med hele livet mitt hadde plutselig en legning som grunn. Feil. Jeg ble forelsket i en jente, jeg har vært "keen" på jenter før. Jeg elsket en jente, og så fikk jeg hjertet mitt knust, av en jente, jeg hadde følelsesløs sex med flere jenter og så, etter måneder med pride og generell misnøye mot gutter ble jeg forelsket i en gutt og ble rent sjokkert da jeg ikke ble kvalm av å se en penis.

Hvis en jente du ikke liker i det hele tatt ligger naken på senga di, hadde du likt henne da? Fordi jeg liker jenter, liker jeg ikke ALLE jenter- Og det samme med gutter. Det handler om følelser.

FOr meg

Mia

28.09.2011 kl.09:47

Har søtti og prøvd å forklare det her skriftlig en stund nå, men jeg ender opp med en lang avhandling som bare sier det Victoria sa i en setning, haha. Basically, jeg ser ikke kjønn lenger, men heller en fin eller fæl personlighet. Har også et litt mer kunstnerisk enn seksuelt syn på kropp, så det spiller ingen rolle det heller. Fine linjer har begge kjønn!

Pantora

28.09.2011 kl.14:23

Er også mer det at jeg ser personen/personligheten, ikke kjønnet..

nina

28.09.2011 kl.18:24

min ekskjæreste (jente) sa til meg at hun var kuksjuk, har aldri vært så knust i hele mitt liv. kort tid etter ble det slutt.

nina

28.09.2011 kl.18:35

meeen on topic: jeg er veldig usikker på legningen min. jeg vet at jeg kan få følelser for både jenter og gutter, og mitt første ordentlige forhold var med ei jente. har hatt sex med både gutter og jenter, og foretrekker uten tvil jentesex, selv om det var godt med kuk (man har lov å være direkte her?) etter lang tid med kun fingrer og tunge. jeg vil ikke sette meg selv i bås, og heller bare leve livet og ha masse sex med flotte gutter og jenter, så får vi se om jeg kommer ut senere en gang.

lezgirls

01.10.2011 kl.18:43

Okei, alle har jo selvfølgelig rett i at man forelsker seg i personen. MEN vi er alle født med visse urinstinkter. Vil ikke disse styre deg hvis du er i et forhold med en jente, men også tenner på menn..?

Og selvfølgelig har vi lov til å være direkte her ;)

Andreas

02.10.2011 kl.19:50

Vel, nå er dette spørsmålet stilt til jenter, men... det er bare til å slette hvis det er feil av meg å svare :P
Men jeg er bifil. Men har ingen problemer med å holde meg til en person. Selv om en ikke er det så er det jo fortsatt samme spørsmål som gjelder, klarer en å holde seg til en person eller må en "prøve ut" litt andre personer også? Hvis en ikke er kjær i en person, ikke elsker h*n, så vil jo alltid det være et problem. Men hvis man elsker en person er jo det siste en vil å såre den personen. Hvis en føler at en blir kjær i nye personer nesten hver måned så vet man ikke helt hva kjærlighet er for noe ennå...
Og ja, gutter kan gjøre ting som jenter ikke kan. Og jenter ting gutter ikke kan. Sånn er det bare :P Hvis en absolutt må... ha sex med andre, men likevel elsker den ene så får man heller prate om å ha et åpent forhold. Hvis det ikke er ok for begge to så blir det bare til at man sårer hverandre hvis man gjør noe slikt likevel. Men jeg vet det er flere og flere som lever i åpne forhold i dag, både hetero og bifile. Men jeg nyter å være singel da, så kan man gjøre som man vil. :P

Emma

05.10.2011 kl.04:18

Jeg tror at det kan være litt ulikt. Noen mennesker roter mye rundt, mens andre er veldig trofaste. Så det kommer nok litt an på personen. Hvis man virkelig er forelsket i en person, så vil man jo være med den personen hele tiden, og har fokuset rettet mot henne. Man forelsker seg jo i en person og ikke først og fremst dens kropp. (Som lesbisk spiller jo kroppen også en stor rolle, siden du bare forelsker deg i kvinner).

Det som jeg tenker kan være problemet når det gjelder bifile, er ikke at de savner en penis, men at de ønsker seg egne barn uten all den stigmatisering de utsettes for om de velger å få barn med en kvinne.

Anna

09.10.2011 kl.08:24

hei. jeg har akkurat blitt sammen med en jente, eller vi har snart vært sammen i et halvt år. jeg er bifil og har bare vært sammen med gutter før. men da jeg traff henne sa det pang! (klisje, i know) men uansett.. har ikke følt det sånn for noen før. jeg er kjempe lykkelig å kunne ikke tenke meg noen andre enn henne!

Kine Berntsen

23.10.2011 kl.22:53

Det å være bifil skal vel i bunn og grunn ikke ha så mye å si sålenge man er i ett monogamt forhold. Man er med den man er og da er alt bra =)

Line

14.11.2011 kl.12:11

Hei :)

Jeg er i et heterofilt forhold nå, og er super lykkelig.

Typen vet at jeg er bifil og vi snakker åpent om det, og det tror jeg har mye å si.

Ann Siri

14.02.2012 kl.14:15

Jeg også er bifil. Skjønner ikke hvorfor så mange tror at om vi er i et forhold med en jente at det er vanskelig og forholde seg kun til en jente, selvom man kan tenne på menn også. Har man følelser for en person uansett kjønn, og man har et lukket forhold der det ikke er åpent for sidesprang og man er enige om det så er det jo ikke noe problem for jenter og forholde seg til jenter. Samme gjelder jo det menn.. Selvom er man bifil og i et hetero forhold som mange sier er det mye lettere for menn og godta sidesprang at damen har et sexuelt forhold med en dame ved siden av. Dette tror jeg er for at de fleste menn tenner på tanken to kvinner sammen. Men skjønner jo godt om en i et forhold er 100% lesbe og den andre bifil at man kan tenke på om den andre savner kuk f.eks. Men det er jo tross alt det man har dildoer til ;-)

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits