Femme fatale (LezGirls)

Femme fatale

Jesus. Nå er det pinlig lenge siden det kom noe fra den sarkastiske lesba i Trondheim, gitt.
Uansett, så er jeg som vanlig litt oppgitt av det trønderske lesbemiljøet. Eller, lesbemiljøet generelt faktisk.

Det har seg nemlig slik, at jeg har profil på Gaysir. Der skriver jeg kvasifilosofiske sangtekster og andre emo dagbokinnlegg, blunker til alt for heite lesber og ler av andres emosjonelle dagbøker (oh, the irony..)
En gang i blandt, får jeg til og med en melding.

Jeg går også på skole. Der sitter jeg på nest bakerste rad og tegner på pulten, myser på alt for heite, hetero blondiner i klassen og retter på læreren (bloody nerd). 
En gang i blandt, får jeg til og med et mysende blikk. Dessuten, så drar jeg også på byen. Helst en plass som har ordet "pub" i navnet, og som ligger i kjelleren. Der plager jeg livet av bartenderen med antall ønskelåter, dytter minidykes inn på do og får påspandert øl av uvitende, hetero gutter (karma kommer og tar meg).
En gang i blandt, blir jeg til og med spandert øl på av en jente.

Men uan-fucking-sett hvor mange ganger jeg "en gang i blandt" blir sjekket opp, så er det av en jente med hatt, überkort, svart hår, manneparfyme, svart- og rødrutete slips eller til og med bart.
Sender jeg virkelig ut så sterke "jeg er en feminin lesbe på jakt etter en butch"-vibes? Det er helt greit, det. Jeg er nok mer feminin enn de fleste lesbene der ute. OG jeg har absolutt ikke noe imot oppsjekking av butches. Poenget er bare at jeg vil bli sjekket opp av feminine lesber!

Finnes det virkelig ikke en feminin lesbe i det her landet, som IKKE vil ha en butch?
Hvis du kjenner deg igjen, send meg en melding. Fort som faen.

En jævlig feministisk 1.mai-klem fra 

16 kommentarer

Mia

01.05.2011 kl.15:42

Kjenner meg igjen i massevis!

Men nå har jeg faktisk aldri blitt sjekket opp av damebein, kun uvitende mannebein -.- Enten bor jeg på feil plass, eller så sender jeg ut feil signaler eller ser for lite lesbisk ut X) hehe.

Lill

01.05.2011 kl.20:46

Jeg blir så forvirra på hvor grensene går. For jeg er absolutt ikke butch, men jeg er ikke Voe heller. Tør ikke sjekke opp noen!

lezgirls

01.05.2011 kl.22:20

Lill: Jeg liker det jeg hører. Du bor vel tilfeldigvis ikke i Trondheim..? Hehe.

C h e r i e .

02.05.2011 kl.10:55

unfortunatley i'm not really a lezbian.. ;>

Marita

02.05.2011 kl.22:43

Der jeg kommer fra, er de fleste som blir satt i den feminine kategorien ute etter skikkelige "mannejenter". Forstår det ikke alltid, men greit for meg.

Kunstneren

03.05.2011 kl.00:01

Herregud JA! Kjenner meg såå igjen i det du skriver, er ganske så feminin lesbe og foretrekker feminine kvinnfolk (med visse unntak selvfølgelig) men så er det bare butch'es som gir meg blikk og oppmerksomhet. JÆVLIG kjipt!;/

lezgirls

03.05.2011 kl.19:11

Kunstneren: Og du holder til i Trondheim, eller? Hehe..

Jasmin

04.05.2011 kl.14:22

Jeg er feminin til tusen og tilbake, men faller som regel alltid for andre feminine, så ja det finnes feminine jenter der ute som ikke vil ha en butch ;)

lezgirls

04.05.2011 kl.14:56

Jasmin: Yay! Love it.

Emma

05.05.2011 kl.11:03

Suck, behöver jag ens kommentera detta inlägg? Jag är allergisk mot butch-flator som du kanske vet. Vi måste hitta en lösning på detta problem snart, alltså. Kanske starta upp det där utestället med bara heta, feminina flator? Eller ägna livet åt att förfölja Maya i The Sounds? Alternativt kidnappa henne.

Kanske helt enkelt bara mötas upp en dag i Oslo snart och färglägga gatorna med vår feminitet? Blunk

lezgirls

05.05.2011 kl.12:04

Emma: Knallbra idé! Vi kidnapper Maya og tvinger henne til å opptre på åpningen av vårt nye anti-butch utested. I like it.

Selv om det siste forslaget er hakket enklere, og sikkert minst like trivelig ;)

Fay Susann Gundersen

08.06.2011 kl.23:07

Du vi blondiner ekke så hetro som du skulle tro! )

Bevelyn

10.06.2011 kl.15:29

Lettere å sjekke opp en som ser veldig butch ut. Man er vel for redd til å sjekke opp de feminine dykes..

lezgirls

10.06.2011 kl.19:25

Fay Susann Gundersen: OH. I like it.

13.08.2011 kl.08:48

Klart ! :)

amanda

28.09.2011 kl.16:43

Digger bloggen din; takk for at du dreper den tiden jeg burde bruke på fornuftige saker som å lese fagbøker... Anyway, jeg forguder femininitet og feminine jenter! Og kvier meg ofte for å ta på annet enn pumps og tights på byen, så feminin er jeg uten tvil. Men dessverre tror jeg Bevelyn har rett i det hun sier, bare fordi det ikke står skrevet "dyke" i panna på en virker det som jenter ikke tør å ta sjangsen på at hun er lesbisk... UGH, hater det, må nærmest eyerape de før de tør å komme bort, eller henge på SO.

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits