Slikkelapp. (LezGirls)

Slikkelapp.

Etter å ha lest denne artikkelen om at oralsex kan føre til strupekreft, begynte jeg å surfe videre på nrk sine nettsider, og fant en artikkel som fikk meg til å tenke litt.

Den handlet nemlig om beskyttelse ved oralsex, noe som igrunn omhandler meg og nesten alle dere som leser denne bloggen.. Visste du at nesten alle kjønnssykdommer også har en ond bror som kan forekomme i munnen..?
Tenkt deg det da, klamydia eller herpes i halsen! Nasty shit.

Den aktuelle beskyttelsen blir da en såkaldt slikkelapp. En merkelig liten lateks-firkant som skal plasseres foran den foretrukne åpningen. 
For meg virker dette som litt turn-off. "Vent da, skal bare klippe opp pakningen til slikkelappen min først".
Men det er jo selvfølgelig veldig viktig at det finnes slike ting, så vi kan beskytte oss for alle de nastye sykdommene der ute. Hurra for norske helsemyndigheter som slår et slag for lesbisk sex!


Bruksanvisning:

1. Ta kondomet ut av emballasjen. Ikke brett den opp.
2. Klipp først av toppen, og deretter opp langs siden.
3. Du kan nå brette opp kondomet, og får en firkantet lapp.
4. Plassér over kjønnsorganet eller anus.

Kilde: RFSU

Kompliserte greier, du. Løp og kjøp, kjære lesbos; slikkelappen - vår nye bestevenn.

Så neste gang det klør litt i halsen, ikke stol på at det kun er en ufarlig forkjølelse på vei!
..ble nesten litt nervøs for min pågående forkjølelse, jeg.

Hva synes du om slikkelapp?
Ville du brukt en?

11 kommentarer

Irmelin

21.02.2011 kl.18:08

Bra det finnes noe som beskytter då. Men tror det kommer til å ta en stund før folk begynner å bruke den.

Emma

21.02.2011 kl.18:19

En väldigt viktig ting med beskyttelse, förstås.

Men, skulle jag använda den? Tveksamt som det känns just nu iallafall. Det blir en liten turn off (nog för att herpes i halsen inte är någon turn on det heller) och så känns det som att det tar bort det intima, heta och bästa från oralsexet.

Jag ligger ju inte runt, som en del människor från vår härliga flatvärld gör, så när jag väl har sex har jag ingen större lust att slicka på en liten lapp, även fast den bara vill mitt bästa.

Jag ser helt enkelt till att för stunden hålla mig borta från tjejerna som har legat med halva Oslo, så får jag bara fundera vidare på den där slikklappen vid ett senare tillfälle.

Mia

21.02.2011 kl.20:48

Virker veldig ..komplisert. Hvorfor kunne de ikke bare ha laget en firkant, bretta den sammen og lagt den i pakningen? Tror det blir rimelig uaktuelt å bruke flerfoldige minutter på klipp-og-lim for å begynne med moroa for min del hvertfall!

Melissa

21.02.2011 kl.21:06

Jeg er ingen kollektiv slikker, så jeg klarer meg nok uten:)

Christiane

21.02.2011 kl.22:40

Jeg kan aldri tenke meg at heteroer bruker slikkelapp når de har oralsex, så jeg forstår godt at lesbiske heller ikke "gidder". Det er jo ikke det mest sexy å dra fram på en one night stand!

Jeg er i et veldig, veldig fast forhold, så vi bruker ikke det. Jeg vil jo at det skal smake ordentlig, ikke latex eller skogsbær!

Christiane

21.02.2011 kl.22:44

Mia: De har lagd slike firkanter som er klare til bruk, du trenger ikke klippe til en slikkelapp. Bruksanvisningen er bare hvis du heller vil bruke kondom eller tommelen av en latexhanske og klippe til.

Emilie

22.02.2011 kl.19:44

hahahaha, tror virkelig ikke at noen lesber noensinne kommer til å bruke det der....

Bianca Emilia

23.02.2011 kl.17:37

Tanken er jo god, men om det blir noe stor hit er jeg usikker på.

05.03.2011 kl.20:16

usj, ellers takk .. det er sikkert greit for noen men hva skal man si a? "sorry babe bare vent litt, må klippe til en slikkelapp først"? Det er rett og slett turn-off så det holder.

Den Lesbiske Handboka

08.03.2011 kl.11:44

Slikkelapp-schishesmapp!! Tricky liten sak det der..

Ingerawsome

17.09.2011 kl.18:26

oh yay. Du vet hvordan du skal skremme folk...

Liksom...hadde jente sex for to uker siden, og ble syk rett etter det... er forsatt syk... argh >_< håper ho ikke ga meg noe sånt...

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits