Drive of shame (LezGirls)

Drive of shame

Det er alltid like kleint.
Du våkner opp med en jente ved din side, etter en fuktig natt på byen. Tørrprater, står opp, får pinlige flashback fra nattens akrobatikk når du ser dusjen, tilbyr frokost. Så skal hun dra hjem. Og du har sagt at du kan kjøre henne hjem.

Finnes det noe kleinere? Hva skal man egentlig gjøre når man skal si hadet? "Vi sees?" Gi hverandre en klem? Kyss på kinnet? For ikke å snakke om den sykt kleine bilturen. Det er bare å krysse fingrene for at hun bor rett borti gata, ellers kan det fort bli mye pinlig stillhet og litt for mye "hey, har du hørt at Victoria Beckham er gravid igjen eller?" og "shit, syke greier det der med hun der Marie-Amelie, ass".

Uansett hvordan man gjør det, så blir det sykt awkward. Hvorfor er det slik? Det er jo ikke akkurat slik at vi ikke kjenner hverandre. Vi delte jo nettopp veldig intime kroppsvæsker og andre herligheter.

Hvorfor kan jeg ikke bare lære meg å gi henne bussruten og la bilen stå? Så sykt gentlewoman, vett. Høh.

Hva pleier du å gjøre for å bryte isen dagen derpå?

3 kommentarer

The Second Coming

19.01.2011 kl.17:51

Haha, egentlig glad for at jeg slipper slike pinligheter. Og at jeg aldri har vært borti dem. Høres ikke lettvint (eller særlig koselig) ut =P

Mia

19.01.2011 kl.20:43

Hahah, jeg gjorde akkurat det samme med en gutt en gang! Det var vilt pinlig, i 20 minutter.. Men utenom den ene gangen har jeg faktisk aldri opplevd noe sånt pinlig. Irriterende er en annen sak, på Hove var det en fyr som aaaaldri gikk fra teltet mitt! Oppførsel etter et ONS er egentlig ganske tricky om man begynner å tenke over det, og har fått et aldri så lite besøk av Ax Men fra Discovery i tillegg. Menja. Jeg pleier egentlig bare å være laid back og litt tullete jeg. Pleier å gå bra! :)

Nina

19.01.2011 kl.20:58

Haha. Jeg lurer på hvorfor hun ville bli kjørt hjem også. Noe så kleint. Hadde valgt å ta bussen sjæl. Spart meg pinligheten:)

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits