(f)Nattbussen (LezGirls)

(f)Nattbussen

Det var en varm juli-natt. Jeg hadde klart å latt meg forføre av en rocka jente i sorte jeans og Ramones t-skjorte. Nattbuss i Trondheim er alltid like gøy, da man nesten alltid møter på kjentfolk. Og denne nattbussturen var absolutt ikke et unntak..

På stoppet i Munkegata, hvor alle som regel skal hoppe på bussen etter et kvalmt måltid på Burger King, kommer det selvfølgelig kjentfolk på bussen. Og ikke hvem som helst. Det var nemlig moren til en kompis av meg og en venninne av henne; drita full.

De setter seg selvfølgelig på to seter rett over oss, slik at de sitter face to face med oss. Og da må man jo bare tørrprate, ikke sant? 
Min utkårede holder meg på låret, og jeg kan se blikket til de to rett over oss. Det tar ganske lang tid før hun endelig hilser på min nattegjest. "Åh, så du er..", sier hun og peker på meg. Jeg nikker. "Ja, men så koslig da!"

Hun bryter isen med å vise oss alle sine tattoveringer. Hurra, liksom. Visste ikke at hun hadde skikkelige sjømannstattoveringer på overarmene. 
Så blir de sittende å bare se på oss. Lenge. Faen at nattbussen tar så sinnsykt lang tid.. Også åpner hun selvfølgelig munnen igjen; "Sååeh, dere skal hjem og kose dere?"
Å herregud. Jeg fikk nettopp spørsmål av moren til en god kompis av meg om jeg skulle hjem og ha sex med denne jenta. Ikke nok med at hun nettopp fant ut at jeg er lesbisk, liksom.

Og vi skulle selvfølgelig av på samme stopp. Jeg tar rockejenta mi i handa og speedwalker hjem.
"Ha det gøy inatt, da!" ropte hun etter oss, og fniste videre med sin venninne.

Neste gang spanderer jeg taxi.

5 kommentarer

the strange

21.01.2011 kl.22:22

åååå flaut! :S

trine

21.01.2011 kl.23:09

HAHAHA

Mia

21.01.2011 kl.23:48

HAHAHA! Awkward fikk akkurat en ny mening!

Malin

22.01.2011 kl.13:30

Hahahaha, "så dere skal hjem og kose dere" åh lite flaut:P

Birgit

23.01.2011 kl.16:19

Hahaha! Jeg ler så jeg gråter! xD :D

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits