Achy breaky heart (LezGirls)

Achy breaky heart

Min kjære leser Nina ville ha et positivt innlegg om heart break. Og det passer meg veldig ypperlig for øyeblikket, så here it goes;

Problemet med forhold som tar slutt, er at det nesten alltid er kun den ene i forholdet som vil avslutte det, og gjør kanskje alt man kan for å ødelegge forholdet. Da blir det ekstra sårt, når den personen du elsker over alt på jord stikker knyttneven i brystet ditt, røsker ut hjertet og danser breakdance på det etterpå. Og det er vel kanskje nettopp derfor det er utrolig vanskelig å komme over sjokket, sviket og den du trodde var din livs kjærlighet?

(Beklager sangen som har en tendens til å sette seg på hjernen. Men den passet jo ganske så bra til innlegget..høh).

"Tiden leger alle sår". Uansett hvor sant det utsagnet er, så slår jeg den personen som prøver seg med å si det når jeg har kjærlighetssorg. Det blir som å si til en liten jente som ikke får iskrem at "når du blir stor, kan du kjøpe så mange iskremer du bare vil!"

Det eneste som hjalp for meg var å kutte kontakt med eksen. På den måten slipper jeg å bli påmint alt det jeg syns er så fint med henne, alle guttene og jentene som beundrer henne og alle hennes nye erobringer.
Men det tar faen meg lang tid! Jeg har brukt siden sommeren på å komme over min kjære eks, og først nå begynner det å føles greit.

Og når du endelig tror du har kommet over eksen, kommer det uunngåelige: Din eks har en ny kjæreste. Det stikker langt ned i hjerterota og får hjertet til å synke helt ned til lilletåa. Men fortvil ikke! Det går faktisk an å se positivt på det også. Man skal aldri ha det gøy på andres vegne, men når det gjelder en eks som har most hjertet ditt i en miksmaster er det lov. Litt i alle fall.
I mitt tilfelle har eksen fått seg ny dame. En mindre pen dame, faktisk. Som er litt chubby og bruker dressbukse og hatt. En skikkelig butch, med andre ord. Da får jo jeg meg en god latter, siden min eks alltid hadde en ting for feminine jenter i kjole. Vel, det får meg til å tenke at alle trenger en rebound. Og da tar man gjerne det første og beste, uansett om hun er ikledd finskjorte, slips, hatt og ligner på en mann. Høhø.

Selvfølgelig trenger det ikke være slik. Men hvis du tror det er slik, så holder det i massevis. Det skal faktisk ikke så mye til for å trøste seg selv litt.Også må vi ikke glemme klassikeren over alle klassikere når det kommer til heart break. Ingen vil, som Nina sier, bli den patetiske eksen. Det er ikke noe problem. For du skal bli den heite eksen! Den eksen som din gamle flamme og nye utvalgte møter på byen, som smiler, er hyggelig og ser ut som en million dollar. Ingenting er som å hoppe etter Wirkola, og det vil virkelig bli en utfordring for den nye kjæresten å overgå din sjarm, utsråling og ikke minst sensualitet. I've got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better fuck, you know ;)

Dessuten funker det ikke med rebound, uansett hvor logisk det kan virke i akkurat det øyeblikket. Stakkar den personen som blir rebound, da. Utnyttet fordi den andre personen vil komme over eksen? Ikke særlig romantisk, spør du meg.
Det dummeste man gjør i ettertid, tror jeg er å prøve å finne seg en ny fortere enn faen. Ha det gøy, lev livet og lær deg selv å kjenne før du åpner det stakkars hjertet ditt i nok en sårbar posisjon.

Have fun, go mad. Gjerne med meg.

Achy breaky heart-suss fra

6 kommentarer

Marie

18.01.2011 kl.18:27

Guttesko: Er'ke det (er jo en grunn til at jeg gjør det#, jeg er bare litt lei av at folk antar at jeg er skeiv, bare fordi jeg ikke freser rundt i hæler og blonder hele tida. #Men ikke for det - det burde jo på en måte ikke bry meg siden JEG veit hvem jeg er og hvor jeg står :p)

Og, vel... Ikke et vondt ord om noen!

Bianca Emilia

18.01.2011 kl.19:07

Au. knust hjerte. fortsatt. au. hjerteknuseeer.

Jeg likte dette innlegget, hadde det bare blitt lest når det ble slutt. Heyhey, jeg var den patetiske eksen x 1000 i et par uker. Godt jobba Bianca.

Emma

18.01.2011 kl.19:18

Men vad gör man om den här nya tjejen till ditt ex verkligen ser väldigt bra ut och älskas av alla exets vänner, de som du aldrig hör av längre?

Patetiskt är mitt mellannamn några gånger, det ska erkännas. Och ett rebound skulle jag aldrig tänkt tanken på. So what to do.

Jag kommer ihåg en av de första kommentarerna (tror jag) som jag skrev i din blogg, när det handlade om att vara vänner med sitt ex. Och jag skrev att jag absolut skulle vara det eftersom hon är den finaste och mest fantastiska människan jag vet. Jag trodde på det då, att vi skulle vara det, men pessimisten i mig har tagit över på sistone, och hon är inte den fina jag trodde. Vilket kanske är en bra tankegång. Men jag är fortfarande kär, dessvärre.

Det är ju det som är boven i dramat, att man bara ser och minns allt det fina, och det dåliga som hänt läggs undan innan de ens hunnit ta form i huvudet.

Man måste försöka se på bägge delar, tror jag.

Det jag gör, mot min nuvarande hjärtesorg, är helt enkelt att försöka distrahera mina tankar och göra upp planer så att man har något att se fram emot. Att man inte bara ser bakåt på det som varit.

Så nu ska jag jobba i någon månad, så sticker jag härifrån, för att kanske aldrig komma tillbaka. Vem vet? Det är det som är det bästa med att vara singel, jag kan göra precis det jag vill, åka var jag vill och leva hur jag vill. Tummen upp för det!

Nina

18.01.2011 kl.20:15

Ah. Akkurat hva jeg trengte nå:)

Hun gikk rett tilbake til eksen sin, og det er bare så lesbisk at det blir komisk oppi alt det kjipe.

Det er heller ikke et stort pluss for selvrespekten med heartbreak sanger og tekster i dagboka på gs. Selv om det ofte er vanskelig å motså fristelsen.

NA

19.01.2011 kl.10:25

Fantastisk innlegg! :D Stå på - you are waaaay better than some random chubby with a hat to match! :D

Linda

23.01.2011 kl.16:30

Takk for ett flott innlegg... Fikk meg til å tenke over en del ting jeg ikke har tenkt på før:)) Gode råd

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits