Sexual intercourse. (LezGirls)

Sexual intercourse.

Godt nyttår forresten! Dette ser ut til å bli det store "Jeg slutter å blogge"-året, med tanke på at Voe og Flinkepiker dekker både VG og Dagbladets nettaviser. Genialt stunt, med tanke på alle leserne hun får ved å "slutte".
UanZ. Jeg leser til eksamen. Og det tærer på humøret. Ergo; jeg er i krangle-humør idag.

Det snakkes alltid om at gutta går på veggen med en gang det går noen uker siden siste seksuelle aktivitet. Men vi jenter, vi skal bare ta når vi blir tilbudt. Og ikke å snakke om at ei jente skal dra på byen bare for å få seg noe, da er hun en hore.
Jises. Vi lever fortsatt i en kvinnediskriminerende verden, uansett hva mannfolka sier.

Det er mange myter om jenter ute og går; "jenter må ha følelser for å ha sex", for å sitere en av mine kjære lesere.
Ehm, jeg vet ikke om det er noe galt med meg, men jeg kan ha steinbra sex uten følelser. Tror ikke du må ha penis for å nyte random sex.

Vi jenter har også behov for sex. Ikke bare kosing, kyssing og nærkontakt. Sexual intercourse (google it). DET er hva vi trenger noen ganger. Det skal, i alle fall ikke for min del, så lenge til før jeg er redd for å gro igjen og må ut på vift. Det hender seg at jeg tar med meg noen hjem kun for å få sex, og krysser fingrene dagen etterpå for at de har dratt (med mindre det var dødsbra, selvfølgelig). Skal jeg få pes for det? Alle gutta gjør jo det støtt og stadig, så da må jeg også få leke player en gang i halvåret.Jeg tror jenter tenker like mye på sex som gutta, vi bare snakker ikke like mye om det. I alle fall er vennegjengen min veldig åpen på akkurat det området. Og vi var nok alle like frustrerte før jul, når vi leste på eksamen og ikke engang kunne tenke på å dra ut og ha det litt gøy.

På biblioteket er det store toaletter, der man gjerne må stå litt i kø. Jeg er sikker på at jeg ikke hadde takket nei hvis noen hadde dratt meg inn i en av de båsene, for å si det sånn. Eksamenslesing tar på, med andre ord.

Trenger du følelser for å ha sex?
Går du på veggen hvis det går for lenge mellom hver sengekos?

10 kommentarer

JJ

05.01.2011 kl.23:14

Ta en titt på bombonikk.blogg.no utrolig bra blogg! Vikelig verdt å gå innom, du vil ikke angre :)

✖Jeanette*

05.01.2011 kl.23:51

Helt enig med deg der.. Føler noen ganger at jeg har oftere lyst enn typen min liksom :P

Sv// Tusen takk for kommentaren :D Koslig og høre ^^

jan henrik

06.01.2011 kl.00:08

jeg tror nesten jeg nettopp fant min erstatning for flinke piker iallefal xD og det bare ved et random klikk....selvom du er lesbe ø_Ø awesome innlegg....nå skal jeg lese resten av bloggen din :D

Stineemoor

06.01.2011 kl.00:11

Kunne ikke vært mer enig! Jeg MÅ ha sex, ikke bare en gang i året,eller når kjæresten bestemmer seg for at han vil! Vi er ikke noe bedre enn gutta, bare noen jenter er flinkere til å legge skjul på det enn andre.

Stineemoor

06.01.2011 kl.00:32

Ja, alltid gøy og finne likesinnede, og faktisk se at det er flere jenter som er av samme oppfattning som meg!;) Og takk det samme, kommer til å følge med på deg også!;)

Daeva Tollnes

06.01.2011 kl.20:30

SV; Jeg har blogget to ganger om dette med erfaringer, på både godt og ondt. Men ettersom jeg nekter gi et nummer og et antall på jentene jeg har ligget med har jeg også nektet snakke om det aller meste. Men om du er interessert i å lese de to innleggene jeg har skrevet, de ligger på kategorien ERFARING - og det kommer mer, men jeg må skrive når det dukker opp i hodet mitt, haha.

Emma

06.01.2011 kl.21:42

Hm, nu kommer ett inlägg som går emot de föregående.

Eller, jag kan hålla med om att tjejer säkert är lika intresserade av sex som killar, bara det att det som sagt inte skyltas lika mycket med det. Varför skulle inte kvinnorna kunna njuta lika mycket av sex utan känslor som en man liksom!

Dock har jag ju egentligen ingen egen erfarenhet av det. Jag är inte särskilt sexuell av mig och har därför aldrig tagit hem/följt med en random tjej från krogen för att ha sex, eftersom jag aldrig känt den lusten.

Det betyder ju inte att jag dömer andra tjejer som gör det, jag tycker tvärtom att man ska göra det man vill och har lust med, utan att riskeras att dömas av andra.

Så bara kör på, tjejer! Hej och hå

-hanna-

08.01.2011 kl.00:38

jeg får ikke til å ligge med noen uten følelser... jeg trenger å være forelsket i den personen før å gjøre det. Jeg har prøvd og det gikk ikke... jeg bare frøs helt til og fikk ikke til noe.

Jeg går på veggen hvis det har vært for lenge mellom kos... jeg kryper oppover veggen hjemme... XD Og da passe det jo perfekt at dama mi ikke bor i byen min engang... må ta båt i 2-3 timer for å besøke henne og alt...

jeg syns litt synd i den jeg sammen med da for jeg klikker litt når jeg endelig får kos....

men litt røff sex er bare deilig det, liker å ha gangsperra dagen derpå jeg ;)

The Second Coming

09.01.2011 kl.18:54

Jeg blir passe frustrert over kjønnsdiskrimineringen når det kommer til sex. Hvis en gutt er ute hver helg og kjører over ei ny dame like ofte, så er han kul. Hvis ei jente gjør det samme, er hun hore. Hello? Applepie? Hvor er logikken? Nei. Fatter ikke. Menneskeheten er tragisk. Hvis jenter vil gjøre det, så gjør det! Do it! Prove all the guys wrong!

Men! Med det sagt, så er det aldri noe jeg hadde gjort. Jeg har hatt to langvarige forhold i mitt liv, hvor jeg fortsatt er i nummer to. Og jeg har dermed hatt kun to sexpartnere. Å dra ut på byen for å få meg ett nummer med en random person har aldri ligget i min natur. Jeg hadde følt meg brukt. Jeg må være i forhold med personen og vite at vi kommer til å holde sammen i lengre enn to uker før jeg gjør noe slikt. Aner ikke hvorfor egentlig. Men hvis jeg blir singel en gang i fremtiden, så kan det jo hende jeg forandrer meg der også.

Til slutt må jeg få sagt at jeg digger bloggen! Har lest gjennom alle innleggene på forsiden her, og liker måten du skriver på. Keep up the good work! :)

Xolify

09.01.2011 kl.23:29

"Gutter er slik" og "Jenter er sånn" er så sykt bullshit. Jeg vet om flere gutter som ikke har sex uten at de har følelser for personen, og jeg vet om mange jenter som blafrer med musa til enhver tid - uten følelser.

Jeg kan gå år og dag uten å ha sex, men hvis jeg først blir bitt av basillen så MÅ jeg ha det.

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits