Smarte piker. (LezGirls)

Smarte piker.

Vel, da var monsteret sluppet ut av skapet; Flinkepiker-bloggen var en bløff skrevet av kun èn person.
Men hva gjør vel det?

Jeg har uansett kost meg veldig med de fantastiske skildringene av tre tøffe jenters hverdag. Nå ble det som å lese en fiksjonsbok, men det har vi vel alle gjort? Jeg tror i alle fall denne ene bloggeren kan få en knallbra karriere som forfatter. Hun har til og med klart å endre språket sitt for å tilpasse seg de forskjellige karaktererne i bloggen. Og all medieoppmerksomheten som har blitt viet til denne bloggen er jo overveldende. 
CREDS. Dette må være en stykk smart pike.Hva med alle leserhistoriene, var de virkelige? Hvordan klarte hun å simulere så mange forskjellige gjesteforfattere? 
Det spiller vel ingen rolle, så lenge hun tok hele Norge med storm. Bloggen har uten tvil hjulpet mange jenter, og det er det viktigste.

Min stemme til årets blogg gikk i alle fall til flinkepiker.org.

Så kan man begynne å lure; hvor mange av de utallige sexbloggene der ute er bløff? Det er jo ganske lett å lage en blogg, google bilder og finne opp en attitude. Bloggverden har fått en merkelig vending. Nå leser vi ikke lenger blogger basert på bloggerens liv. Blogg har blitt fiksjon.

Hva synes du om at bloggen var en bløff?

10 kommentarer

Vidar

02.01.2011 kl.16:34

Ser at du alt har vært innom "neste sex-blogg" (rudegiirls). Jeg kan garantere at den er fake...
Problemet med fake blogger er vel at det etter hvert blir færre som tar de seriøse bloggene seriøst. Og det er jo synd. Men at fp var fake, det visste jeg fra dag en. Jenter oppfører seg ikke på den måten. Jeg skrev også inn det på den bloggen, at jenter trenger følelser for å gå til sengs med noen, jenter knuller ikke rundt slik gutter gjør. Til svar fikk jeg at bloggen var et bevis på at det ikke var sant. hehe ;)

lezgirls

02.01.2011 kl.16:48

Vidar: Vel, det er litt synd at ingen faktisk tør å skrive om hvordan jenters sexliv virkelig er. Og jeg håper, for rudegirls sin skyld, at den ikke er fake. Begynner å bli litt oppbrukt å skrive fake blogger nå ;) Men det er sant det du sier, at det ødelegger veldig for oss som faktisk blogger om virkeligheten.

Jeg kan godt ligge rundt med jenter jeg ikke har følelser for. Det gir meg selvfølgelig ikke like mye, men det finnes nok jenter som er litt mer like gutter enn noen liker å tro. Men flinkepiker var kanskje en heftig overdrivelse av akkurat det..?

Vidar

02.01.2011 kl.18:00

Visst finnes det jenter som ligger rundt som om det var jobben dems. Men som oftest er det jenter som er ødelagt av en eller annen idiot som har voldtatt de en gang. Men ellers er det viktig at det er følelser i bildet. Som du sier. En gutt trenger ikke ha følelser for at det skal være en deilig opplevelse. Noen ganger er følelser bare i veien for oss gutta faktisk. Man våger å være mye friere med en man ikke har følelser for. Men damene trenger varme ord, høre at de er nydelige, at de er den mest fantastiske dama man noensinne har møtt, osv.
Rudegiirls har ikke noe av dette i bloggen sin. Merker du det? Den er fake. Fake fake fake fake fake. :)

Bianca Emilia

02.01.2011 kl.18:50

Jeg synes på en måte at det var idiotisk gjort, men samtidig er det noe av det mest geniale jeg har vært borti. Ingen kan nekte for at konseptet var fantastisk. Det som bekymrer meg er de jentene som nå sitter knust, fordi at de ikke klarer å se saken fra en annen vinkel.

Mia

03.01.2011 kl.00:58

Jeg har ikke hørt noe om at bloggen var bløff før nå, så jeg må ærlig innrømme at jeg er litt paff! Mest fordi det er jævlig godt gjort, herregud. Ble skuffa da jeg leste at hu hadde juksa seg lenger opp på lista, men det er nok bare i mitt hode at folk er på topplista på grunn av hardt arbeid, dessverre. Men herregud, faen så godt gjort! Og fantastisk konsept. Har stussa over mye der, men alle bloggere har et par innlegg som er skrevet ene og alene for oppmerksomhetens skyld.

Og Vidar, get over yourself. Jenter kan fint ha sex uten at det er noe som helst følelser i bildet og fortsatt nyte det. Jeg foretrekker det, faktisk. Og det er ukomfortabelt om en gutt gir meg komplimenter; det gir meg presentasjonsangst. Så vær så snill, ikke dra alle jenter under en kam. Det er ikke alle som er opptatt av romantikk og kos, noen vil bare ha sex fordi det er godt ;)

lezgirls

03.01.2011 kl.19:12

Mia: Word.

Mia

03.01.2011 kl.21:46

SV; why thank you! Likewise, tydeligvis ^^

Emma

04.01.2011 kl.13:16

Haha, jag undrade just när det skulle komma ett inlägg om fp-bluffen.

Jag håller med majoriteten när det gäller hela den där saken, det är helt enkelt genialt av kvinnan som stått bakom den bloggen, och jag är fascinerad av hur hon under ett helt år har klarat av att göra det hon har gjort, på det fantastiska sättet hon gjort det. Själv bryr jag mig egentligen inte något vidare om vem eller vilka som stått bakom den, för den underhållningen som blandats med det seriösa mellan raderna, har varit helt otroligt att följa det senaste året och jag tror att allt som har skrivits i den bloggen har hjälpt många människor att få en ny syn både på sex och på sig själv och sina gränser.

Dock så kan jag inte riktigt tro på att kvinnan lagade den bloggen bara för att ge tjejer bättre självförtroende och för att ge alla en ny syn på allt vad sex innebär, för isåfall förstår jag inte varför hon överhuvudtaget steg fram från bluffen till sist. Jag anser att det hade varit allra bäst att låta bloggen få ta slut så som det var skrivet, efter ett år, och så låta alla som följt bloggen få tro att det faktiskt var tre tjejer som hade skrivit om sina liv och sexupplevelser. Att hon väljer att avslöja bluffen får mig till att tänka att hon endast gjorde allt detta för sin egen framtids skull.

Det är min åsikt. Med det sagt så är flinke piker fortfarande en av de mest underhållande och intressanta bloggarna jag har kommit över, och kvinnan bakom bloggen förtjänar all creds. Genialt.

05.01.2011 kl.00:30

Kjære, søte, Vidar; har du det fint under steinen der du bor?

Det er garantert en haug av fake sexblogger der ute, men jeg kjenner jenter som blogger anonymt, og forteller de samme historiene på kafé søndag ettermiddag. Flinkepiker.org har gjort ufattelig mye bra for selvfølelsen til tusenvis av jenter der ute, og som du er inne på skriver jo denne 28-åringen utrolig godt!

Da jeg leste Dagbladet og innså at jeg delvis hadde blitt lurt trill rundt, fikk jeg litt følelsen av å hoppe i strikk; det føles som om man flyr, men så innser man at man ikke gjorde det likevel. Does it really matter? It was a fun ride.

Line

05.01.2011 kl.20:01

Ja, leserhistoriene var virkelig. Jeg sendte iallefall inn en som kom ble publisert.

Og jeg gir verdens lengste faen i om flinke piker bare var 1 stykk crazy pike. Aldri har en blogg underholdt meg mer enn flinkepiker.org!

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits