Lesbenes favoritt-sesong. (LezGirls)

Lesbenes favoritt-sesong.

Jeg elsker denne tiden av året. Det er kaldt, mørkt, mye snø, julelys, snart juleferie, Victoria's secret-show og håndballjenter på skjermen.

Nettavisene er en sann fryd å lese. Forsidene er preget av Gro Hammersengs six-pack, og det samme gjelder vel kampene de spiller. Dessuten er de fleste hånballjentene ganske så heite. Bare se på kampen de spilte mot Ungarn, for eksempel. De norske jentene ser jo ut som filmstjerner i forhold til ungarerne. Er det ikke deilig, at vi bor i et land med så mange pene kvinnelige innbyggere?

Facebook er like trivelig som nettavisene. Statuser preget av seiersrus og lykke over enda en vunnet kamp. Noe som får meg til å tenke på Gro (ja, vi er på fornavn) og company. Hurra.

Så har jeg en sær, hetero jentegjeng da. "Synes dere ikke Gro begynner å se litt gammel og sliten ut? Jeg synes noen andre burde lede laget nå": 
Hallo!!! Dette har vi snakket om før. Selv om hun er gamlere enn deg, betyr det vel ikke at hun er FOR gammel? Det teller jo ikke når Gro ser ut som hun gjør. Jeg vedder på at magen din ikke kan måle seg med hennes.Også må vi ikke, i denne håndballrusen, glemme Victoria's secret-showet. 
Hva er vel ikke bedre enn jenter i undertøy på catwalken med musikk, scene-show og vinger? Sikkert veldig mye, men ikke som jeg kommer på akkurat nå som det er litt for lite kroppskontakt og alt for mye lesing.Jeg vedder på at hvis lesbene hadde vært født med penis, hadde vi alle gått rundt med konstant ereksjon i desember måned.

Ser du på håndballjentene?
Liker du Victoria's secret-showet?

3 kommentarer

Bachlorkveld

17.12.2010 kl.18:51

Hahah woord! I bachlorheimen er det fast tradisjon 2.juledag å varme opp med øl og VICTORIAS SECRET!! Adriana Lima og Gisele kan komme å finne meg når som helst..

rudegiirls

19.12.2010 kl.03:07

Haha må nesten si meg uenig her altså! jeg liker ikke desember med untak av julaften :)

Bevelyn

26.12.2010 kl.02:57

Denne måneden har jeg vært helt håndball freak! Ja greit Gro er superHOT, men så så jeg Ida Alstad på skjermen og da var jeg solgt:))

Desember derimot, julaften er koselig men det er alt stresset før det som jeg ikke liker..

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits