Grøt. (LezGirls)

Grøt.

*En ny melding i innboksen*

"Hei!

Hva driver du med, da?"

Nei, altså.. siden du aldri har møtt meg eller snakket med meg, tviler jeg på at du er så veldig interessert i at jeg sitter å leser til 3 eksamener og aller helst vil drikke meg drita på Jägermaister for så å ta med meg en random hjem.
Men siden du er søt, og du sikkert (siden du sendte meg melding) synes jeg ser noen lunde ut, svarer jeg etter beste evne og håper på et litt mer interessant svar.

Noen ganger synes jeg Gaysir-samtaler går veldig rundt grøten. Rundt grøt-FATET, faktisk.
Hvor lenge skal man tørrprate før man faktisk begynner å handle?

"Hei, søta!
Hva sier du til et par pils neste lørdag? Jeg spanderer ;) "

Hell yeah! Jeg møter gladelig opp. Så enkelt kan det faktisk være, uten all denne tørrpratingen om jobb, skole og været.  For man snakker jo med folk på Gaysir og andre nettsteder for å få nye bekjentskaper. Og hva er da ikke bedre enn å bare møtes?

Det er liksom grenser på hvor man kan åpne seg til en person som man aldri har møtt og som man ikke engang vet om finnes! Vi har alle hørt nok skrekkhistorier om akkurat det. Drømmedama viste seg å være en halvfeit, middelaldrende mann med to barn og volvo 240 som bare ville høre dine innerste fantasier, for så å runke til de i etterkant?Derfor kan man jo bare gå rett på sak? Jeg er i alle fall ikke redd mennesker. Vil du ikke møte meg, bør "halvfeit-ektemann-med-volvo-240"-alarmen min ringe.

Men så finnes det jo alltids noen "gullkorn" der ute. Som ved første melding griper min interesse (and the cliché..) og viser seg å være en dødsinteressant person!
Jeg liker Gaysir veldig godt. Utrolig mange interessante jenter der, faktisk. Og de heiteste bor i Trøndelag! Pluss en stykk heit svenske i Oslo, selvfølgelig. Hurra.

Har du hadd napp på nett-dating?
Går du rundt grøten?

8 kommentarer

Elise

15.12.2010 kl.21:47

Trønderbyen har værtfall vist seg å ikke akkurat gjøre skam på Gaysir ;)

Silje

16.12.2010 kl.08:56

Jeg fant faktisk kjæresten min på gaysir, og har aldri opplevd liknende :)

Susannee

16.12.2010 kl.11:01

Nettdating er vel ganske normalt i det skeive miljøet. Jeg kan vel ikke akuratt si jeg går veldig rundt grøten men er ikke rett på sak heller vill jeg tro! Og ja, jeg har fått napp på på nett- dating! :)

emma

16.12.2010 kl.15:56

Jag tror att jag egentligen går runt gröten en del på gaysir, men det beror ju lite på vem det är man skriver med. Visst kan det vara kul att möta en helt random tjej, men samtidigt så gillar jag att skriva lite med personen i fråga först. Så att man vet lite vad man har att vänta, jag gillar inte att inte ha någon kontroll överhuvudtaget.

Dessutom skriver jag ju till folk som verkar intressanta och som fångar min uppmärksamhet, de kan med andra ord bo på andra sidan av landet. Då tänker jag att det är bättre att lära känna varandra lite över internet, istället för att dra till Tromsö och bjussa på öl. Men det är ju jag det.

Och hey, om och när du kommer till Oslo så väntar jag att du sänder mig ett mail, för då vill jag ses faktiskt! Du är ett guldkorn.

lezgirls

16.12.2010 kl.19:28

emma: Det er sant. Da har man kanskje mer å snakke om når man faktisk møtes? Haha, til Tromsø faktisk.

Men jo, du vet jeg skal komme på besøk i Oslo ;)

16.12.2010 kl.20:17

Tsk tsk...ikke et ord om heite bergensere altså...hahahahaha! Neida..det ER jo faktisk ingen heite her så.

lezgirls

16.12.2010 kl.21:09

Anonym: Haha. Det finnes noen i Bergen også ;)

Kristina

04.01.2011 kl.21:24

Jeg liker å finne ut litt om personen først. Det er jo så mange som har så korte og kjedelige profiler på gs som ikke sier noe som helst om dem. Merker fort etter litt "peptalk" om jeg vil møte personen eller ikke :)

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits