Gaydar (LezGirls)

Gaydar

..droppet til fordel for den tilbakeflyttede eksen. Ja, slik var det. Min fantastiske positive holdning til denne trivelige eksen slo feil; jeg skulle virkelig ha stolt på min skeptiske magefølelse (henviser til tidligere innlegg).

Ferden dro derfor til en av de lokale uteplassene for å ta en øl eller fem. Endte opp i en fussball-match sammen med en eller annen merkelig middelaldrende kvinne som hele tiden skulle kjøpe meg noe å drikke.
Skumle greier.
Hun slo meg 9-3, og jeg småsprang tilbake til mine kjære venner.

Så kommer det en gutt med buksa hakket for langt ned, fjortis-caps og DC shoes bort til meg. Begynner å skryte over sitt nylige opphold i the US og prøver å imponere meg med sin, ifølge seg selv, fantastiske amerikanske aksent. Jeg konkluderer med "fjortis, nettopp vært et år på videregående i Amerika, for ung", skåler og snur meg bort.

"Can I borrow a snus?" Lyder det bak meg. En franskmann hadde funnet ut at snus-bomming kunne være et bra sjekketriks. Synd du ikke eier gaydar, kjære deg. Her sitter jeg med chinos, vans, dongeriskjorte og holder rundt en av mine venninner, og du skjønner fortsatt ikke tegninga. Gutten fikk seg en snus, og fortsatte tørrpratinga.Et fransk telefonnummer rikere, klarer jeg endelig å komme meg unna stakkaren uten å få karma i hælene. Ikke lenge etter, kommer det bort en gutt i boblejakke og sleik. Jeg klarer fort å få ut av meg at jeg er lesbisk, bare for å slippe pinligheten når han etter to timers bortkastet flørting finner ut at jeg liker jenter.

Men det, dere..det skulle jeg aldri ha gjort.

Det viste seg at gutten hadde problemer med å tilfretsstille jenter. Jiises. "Såeh..kanskje jeg kunne blitt med deg hjem så kunne du lært meg en ting eller to? Ja, bare for læringens skyld altså".
Hva i helvette får deg til å tro at jeg skal ta med meg deg hjem, og lære deg mine triks bare for at du skal få deg et knull og krysse av "forføre en lesbe" på bucket listen din? 
Han tar desverre ikke hintet, og begynner å fotfølge meg hjem. Det endte med litt for ærlig utskjelling. Han skjønte tegninga, og jeg får garantert karma i hælene for denne metoden. 

Jeg burde virkelig vært født heterofil. Tipper det ligger noe i det at man vil ha det man absolutt ikke kan få..

Hva skal egentlig til for at det mannlige kjønn skjønner at du er skeiv? Må jeg virkelig begynne å vandre rundt på byen med lesbisk-lapp i pannen, rutete flanellskjorte og strap-on?

Fuck it. Neste gang stikker jeg på homo-bar.

 

11 kommentarer

J.

01.12.2010 kl.11:33

Hahaha!! Veldig komisk X-D

Finnes det ikke èn gutt du kunne tatt med deg hjem?

lezgirls

01.12.2010 kl.11:38

J.: Justin Bieber.

Anonym

01.12.2010 kl.19:06

Haha!
Kan skjønne du ble frustrert til slutt... ;)

Emma

01.12.2010 kl.19:10

Åh, vad jag hoppas att du inte är seriös när det gäller Justin Bieber..

När det gäller det andra så är ju mitt problem att jag absolut inte ser lesbisk ut, plus att jag avskyr gayklubbar, vilket ofta medför nya telefonnummer från män som totalt ignorerar mitt påpekande om att det faktiskt bara är tjejer jag är intresserad av. När man berättar sådana saker finns det två reaktioner, iallafall som jag varit med. Antingen blir de ännu mer flirtiga och tror att de ska få nöjet att en gång få vara med på ett hörn i hettan. Eller så attackerar de, menar att man inte alls är lesbisk. Att man bara tror det för att man aldrig har träffat på en kille som kan tillfredsställa en. Och så lägger de ner energin på att resten av kvällen försöka övertala dig om att de kan få dig att ändra mening och sexualitet. Suck, what to do!

lezgirls

01.12.2010 kl.21:22

Emma: Heldigvis var det en spøk. Men jeg har lært meg alle sangene hans på gitar nå, så jeg kan plage deg på Peace&Love festival ;) "Baby, baby, baby, oooh". Høhø.

R

01.12.2010 kl.21:44

Hahaha, mitt problem er ikke at andre ikke har gaydar, hvilket få av mine streite venner har, men at jeg ikke eier en selv! Har ikke bare skjedd en gang at jeg har sjekka opp ei hetero jente. Hadde sikkert klart å sjekke opp den eneste forvirra jenta på SO som ikke var skeiv om så.

Men jeg sier bare uansett "Ta det som et komplement, du er fin!".

Vurdert å bare ta det som ros? Gjør det en smule mindre kjeikete for oss som har en tendens til å bomme.... =P

lezgirls

01.12.2010 kl.23:15

R: Hehe..tipper du hadde klart å lure en hetero jente hvis du prøvde hardt nok;) Men jeg skjønner problemet. Noen er det jo umulig å finne ut om er skeiv eller ikke!

Ja, jeg tar det selvfølgelig som en kompliment :) Hadde man bare hadd like draget på det kvinnelige kjønn..

R

02.12.2010 kl.22:36

Hehe, ulempen med å prøve seg på noen hetero er gjerne at de som regel er teasers, er det ikke? =P

Om du ordlegger deg like bra når du snakker som når du skriver, så regner jeg med at det ikke er noe problem for deg ;)

Jenni

03.12.2010 kl.02:59

Når jeg har fått nummeret til en slitsom fyr, gir jeg det gjerne videre til den neste slitsomme fyren som ber om mitt nummer. Dermed driver de slitsomme fyrene bare og ringer hverandre, og jeg får være i fred.

Men å si at man er lesbisk er som å si at man liker pizza. Det gjør INGEN signifikant forskjell i fyrens kamp for å sjekke deg opp.

Meg: "Men ja, jeg er altså lesbe jeg da."

Fyr: "Åja. OK. Jeg har ikke noe i mot det altså."

Meg: "Så bra da."

Fyr: *forsøker å kysse meg*

Meg: "ÆÆÆH!! HØRTE DU IKKE HVA JEG SA!?"

Fyr: "Hæ? Så du er HELLESBISK?"

Meg: "Øh...ja."

Fyr: "Men jeg vil gjerne kysse deg. Du er deilig."

...og så videre og så videre og så videre. Plutselig forstår jeg hvorfor alle henger på So.

Liseeee

05.12.2010 kl.20:12

Hey! Fant nettopp bloggen din og har lest en del på den - digger den! :)

Men jeg har et spm.. jeg er bifil, og er forelska i en jente som er et par år eldre en meg. Noen tips for hva jeg kan gjøre?

Setter pris på det! (-:

lezgirls

07.12.2010 kl.18:43

Liseeee: Vel, du får sette på stor-sjarmen. Og er hun skeiv, så kan det jo hende hun biter på ;)

Hvis ikke får du deg kanskje en ganske så heit venninne?

Dessuten, kan det jo hende hun biter på uansett. Skeiv eller ei, alle har jo en liten svakhet for søte jenter!

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits