Loner. (LezGirls)

Loner.

Idag er jeg emo. 
Her sitter jeg, helt alene i leiligheten, og trøkker i meg Cheez doodles. Roomien min er på date, siste episode av gossip girl kommer ikke før mandag og jeg har rundet alle playstation 3-spillene mine. Dessuten må jeg opp og lese på eksamen imorgen, så fyll er heller ikke lov. Spotify-listen min er tydligvis programmert etter mitt humør, noe som fører til at ganske så deprimerende sanger fra Tegan and Sara og Sigur Ros dundrer på det dødsbra anlegget mitt.  
Jeg har stemt både ukulelen og gitaren min, og betalte nettopp 55kr for en ukulele-app på iPhonen.

Noen ganger så er det ufattelig kjedelig å være singel. Kjæreste er digg når man kan ligge på sofaen og se en møkkafilm på en fredagskveld.
Der poppet Regina Spektor opp på spillelisten forresten. Ikke så mye bedre humør av det.
Nå går det så langt at jeg begynner å se på gardinene mine. Hm..de burde vært byttet ut. IKEA til uka kanskje?

Til og med Facebook er deprimerende. "Julebord med snuppene ikveld!", "Pizzakveld, kosemumsekosepuse med fineste kjæresten min".

Nei, fuck det. Nå skal jeg snuse opp resten av denne skruf-eska og legge meg i senga sammen med Christina, Meredith og resten av gjengen i Grey's anatomy.

Liker du singellivet?

Nattasuss fra

10 kommentarer

Mathilde Emdal

27.11.2010 kl.03:25

Både på godt og vondt! :)

I det tilfelle du, og jeg for den del, er i, så er ikke det SÅ kjekt å være singel nei, men det er godt å være singel i mange tilfeller læll, så :)

emma

27.11.2010 kl.14:55

Vi kan vara emo tillsammans, ja? Särskilt när Regina Spektor spelas på det dödsbra musikanlägget ditt. Så kan vi sitta och deppa och tycka synd om oss själva och om varandra och gräva oss djupt ner. Eller så kan vi strunta i eksamen, tiden och, för min del, pengabristen, och ta en öl och leva livet. Men då får du komma till Oslo först!

Line

28.11.2010 kl.22:18

noen ganger elsker jeg å være singel, mens andre ganger hater jeg det. Nå har jeg vært singel en goood stund, så jeg merker at jeg generelt hater det mer enn jeg elsker det.

lezgirls

29.11.2010 kl.00:05

emma: Høres ut som en bra plan. Da kan vi høre på Regina Spektor og spille playstation. Eksamensfri, tidsfri og pengefri hverdag MED øl høres ut som himmelen. Jeg kommer til Oslo raskerer enn du aner det!

Line: Jeg skjønner akkurat hva du mener. Det er liksom grenser på hvor lenge man kan overleve som singel før man går på veggen.

Bachlor

29.11.2010 kl.12:21

SV: du er en trønder-sodd-ball. ;-)

J.

29.11.2010 kl.15:16

Du har herved fått en stykk beundrer...

Christine Lövendahl

30.11.2010 kl.17:10

er lov å være litt emo innimellom da! cheer up girl! :)

elle

01.12.2010 kl.20:28

jeg elsker singellivet! trives godt i mitt eget selskap..selvom jeg har en kjæreste som jeg digger å henge med og er skamforelska så er det ingenting som å legge seg i sofaen m tepper og greier og se på serier. alle blir emo innimellom, også de som ikke er single......

lezgirls

01.12.2010 kl.21:24

Hehe. Liker å høre at til og med de i fast forhold liker singellivet ;)

Vi har vel alle en liten emo i oss, selv om den kommer ut kanskje to ganger i året.

Christine

08.07.2011 kl.19:52

åh, Sigur Ros og Regina Spektor!! ælske dæm :)

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits