I det politiske hjørnet. (LezGirls)

I det politiske hjørnet.

Min kjære svenske venninne, Emma, etterlyste et nytt innlegg på bloggen min. Og siden hun er så opptatt av politikk, skal hun få seg et ordentlig fint innlegg. Høhø ;)

Jeg er vel det du kan kalle over gjennomsnittet interessert i politikk. På fest gjør jeg meg som regel uvenner med FRP-ere og naive sofa-velgere som er litt for store i kjeften. Og det beste jeg vet, er å møte en likesinnet. En som ikke nødvendigvis er enig med meg, men en som kan fyre meg opp og skape en heftig diskusjon.

Derfor vil jeg vie dette innlegget til min, og eventuelt din, politiske sjel.

I dag leste jeg nemlig om FNs nye resolusjon. Etter alt oppstyret i Afrika, der de henger ut homofile på forsiden av riksdekkende aviser, har blandt andre de afrikanske landene stått i spissen for å endre denne loven som beskytter alle mennesker mot drap og henrettelser basert på diskrimminering.
Helt til i forrige uke, omhandlet denne loven også homofile. Men så ble plutselig Norge overrumplet av en drøss land, som stemte for å endre denne loven. 
Ergo; Det er i orden å drepe homofile.

I de afrikanske landene er det straffbart å være homofil. Kjenner du noen som er homofile, uten å si ifra til myndighetene, risikerer også du straff. Det er visst rene Ku klux klan-tilstander i Afrika. Homofile blir kjeppjaget og henrettet grunnet sin legning. 10 poeng til FN som nå har endret resolusjonen, slik at det faktisk ikke lenger er ulovlig å drepe på grunn av legning (og ja, det var ironi. For deg som ikke skjønte det).

Hurra for at vi i 2010 tok et skritt TILBAKE i latterlig feil retning. Jeg blir frustrert.
Nå mistet i alle fall Afrika en potensiell ferieturist. Ikke faen om jeg drar dit.

I sammenheng med denne saken, hadde frøken Anette Trettebergstuen fra Ap uttalt seg. Jeg visste faktisk ikke at hun var lesbisk. Hun er jo litt heit! Politiker, lesbisk OG heit. HALLO! Kanskje jeg burde begynne å stemme Ap fra nå av?

Uansett, så er det tragisk at verden fortsatt ikke kan godta at noen mennesker liker mennesker av samme kjønn. Hva er greia, liksom?

Hva er galt med verden?

3 kommentarer

Sunniva

27.11.2010 kl.00:28

NeineineineineiNEI! Ikkje stem AP, takk =) Er du for fridom, ville eg påstå at du bør søkja deg litt meir mot høgresida (ikkje sånn gale langt, altså, men helst til Venstre...). Men ja, ho er tragisk fin. Fann, no må eg óg verta politikar... Need some standards or what?

Ang. det med FN: Ja, det er teit og trist å seia, men den utviklinga har pågått i lengre tid... Men eit steg tilbake tyder ofte på at ein om ikkje så altfor lenge kan hoppa eit godt steg enno lengre fram (feks. ved fyrste og andre verdskrig, som i dag har gjort antisemittisme og anna etnisk diskriminering mykje mindre tolerert). Eg har iallfall håp for framtida. Kvifor ikkje?

lezgirls

27.11.2010 kl.09:51

Sunniva: Stemmer nok ikke AP, så no worries ;)

Haha. Ja, det synes jeg. Vi trenger skeive politikere!

Jo, det er sant. Satser på at det skjer i dette tilfellet også da, før det blir henrettet flere homofile.

Chalten

02.12.2010 kl.15:12

Det er urovekkende at vi beveger oss denne veien. Fint du gjør folk oppmerksomme på dette. Håper flere får øynene opp og finner ut at det ikke er akseptabelt.

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits