NRK-sex. (LezGirls)

NRK-sex.

Long time no see, godtfolk!
Nå har det seg sånn at jeg også har et liv (tro det eller ei), så det blir litt mye skole og litt lite skrive-på-den-lesbiske-bloggen-min-tid.

Men blogging er jo en fantastisk unnskyldning for å ikke lese..

U-an-Z (høhø). Over til noe mindre fjortis-aktig;
Året var 1980. På TV-skjermen kunne du skue en nyutdannet lege som lærte det norske folk om sex. Han hadde på seg sædcelle-hatt og løp inn i et liksom-egg for å beskrive hvordan barn ble laget. Jeg var nok litt ung for å huske dette TV-programmet, siden det ble sendt i 1980..men han laget også en bok som het for "Kroppen". Husker at jeg og en venninne lurte oss ut i hagen med denne boken og leste side opp og side ned mens vi fniste for oss selv. Det var jo kjempespennende å lese!Ikke før i år, har det kommet en oppfølger til dette programmet. Trekant, heter det, og på selveste Norsk Rikskringkasting får vi se peniser uten sladd, stripping og tantrisk sex. Må si NRK har blitt overraskende radikal på 30 år! Ikveld kom det, som dere sikkert vet, en ny episode. Men forrige uke handlet det om homoseksualitet.

Creds til NRK, som faktisk tar opp dette temaet. For etter å ha sett programmet, kan man stusse på hvor lite folk egentlig har satt seg inn i det.. Det er jo like gøy hver gang du møter noen litt småbrisne klassevenner på byen og de begynner å lure på hvordan det er å være lesbisk; "Hvordan bruker man egentlig en dobbel-dildo?", "Er det ikke rart å ha sex uten kuk?" og klassikeren "hva hadde du gjort om kjæresten din ville blitt mann?".

Jeg svarer etter beste evne, men må innrømme at det er litt komisk. Det er jo ikke akkurat noe hokkus pokus å være skeiv!

Trekant er i alle fall et kjempebra tiltak fra NRK der unge og voksne kan lære mer om seksualitet. Digger at det ikke er like tabu lengre.Og jeg vedder 100kr (ja, jeg er litt blakk for tiden) på at 99% av de hetero jentene allerede er hodestups forelsket i Thomas, den trønderske skiløperen som nettopp strippet til bare stringen på norsk TV.
Dessuten var hun der lesbiske fra Top Model ganske så heit.. (Nå MÅ du bare se den episoden, ikke sant?)

Hva synes du om Trekant? (programmet, altså)
Er du forelsket i Thomas?
Var det bare jeg som reagerte på NRKs valg av antrekk til pornofilm-inspillingen i første episode?

Du kan forresten se homo-episoden av Trekant HER.

5 kommentarer

Kine - Get juicing

24.11.2010 kl.23:50

den episoden fikk jeg ikke med meg gitt=/ men har sett et par episoder av programmet, artige greier..hehe.

Jeanette*

25.11.2010 kl.17:49

Hun lesbiske fra top model var dritheit !

Jeg ser trekant på nettet ^^ så får med meg alle episodene.. Digger programmet :)

Julie/Bobeep

27.11.2010 kl.00:50

Liker programmet veldig godt!

også har jeg en aldri så liten crush på hun Marie :$

Anonym

28.11.2010 kl.19:01

Trekant er et kjempebra program!
Er ikke forelsket i Thomas, bare veldig sjarmert:D
Det var virkelig på tide med et slikt program (på NRK)

Martha

05.12.2010 kl.21:46

Har faktisk ikke fått med meg noen episoder av Trekant enda, men måtte selvfølgelig innom for å se nå. Etter det jeg fikk sett, er Thomas helt utrolig skjønn!

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits