Ka du tru? (LezGirls)

Ka du tru?

Ey, visste dere at det har kommet et nytt nettsted for lesbos og homos? Nå har vi hele TO sider, der vi kan gjøre som vanlige folk; nettdating. Hvis du ikke bruker Gaysir for å snoke på hemmelige forelskelser og skrive melodramatiske sangtekster i dagboka di, selvfølgelig (slik som jeg gjør).
Sjekk ut det nye nettstedet, SKEIV.NO.

Også lurer jeg på en ting;

La oss si du er en jente og er sammen med en jente som du vet er lesbisk, altså som bare liker jenter. 
På byen har kjæresten din god kontakt med andre gutter, tuller, danser og prater med de.
Ville du blitt sjalu da..?Min tidligere kjæreste ble sjalu fordi jeg (ifølge henne) flørtet åpenlyst med en gutt på byen. Han spanderte en drink på meg, jeg drakk den. Han hadde mye interessant å fortelle, han kom til og med inn på politikk. Og det liker jeg. Han visste jeg var lesbisk, i og med at jeg nærmest innledet samtalen med det. Burde jeg moderere kompis-vennligheten, eller er det bare unødvendig å bli sjalu for det?

Kjør debatt. I am curious.

6 kommentarer

Daeva Tollnes

03.11.2010 kl.23:17

Høres ut som den kjærringa di er utrolig usikker, som da vil si at ingenting er bra nok. Fuck it, sier jeg bare. For det begynner smått, men ender med større ting om man ikke slipper henne løs!

Marthe Kristin

03.11.2010 kl.23:37

Unødvendig sjalu mener jeg (:

Anonym

04.11.2010 kl.16:34

Absolutt unødvendig sjalu! Koselig at du prater med folk du finner interessante- enten de er gutter eller jenter;)

Sunniva

04.11.2010 kl.19:33

Ajajaj, den kjenner eg til... Sjølv har eg mange gonger fått mykje betre forhold til gutar enn jenter, berre sånn naturleg. Slik er det no òg, og dessutan velfungerande fordi eg er opent homofil til alle venene mine. Likevel ser eg den om nokre gutar, spesielt før eg kom ut av skapet, har trudd eg har flørta med dei, noko eg definitivt ikkje har meint. Det kan vera utruleg stressande, spesielt i situasjonar kor ein ikkje kjenner kvarandre så godt.

Men altså, kvifor skulle ho bli sjalu? Det er jo det same som om du (om du var hetero) har gode vener av same kjønn. Gut eller jente spelar inga rolle, og iallfall om ein har poengtert at ein ikkje er interessert i noko meir enn vennskap med personen. Som nevnt av andre er/var ho gjerne veldig usikker og redd for å miste deg...

Mia

04.11.2010 kl.20:59

Synes det er greit å være bittelitt sjalu, det viser liksom at man bryr seg, men å bli sjalu når den _homofile_ kjæresten bare har det gøy og får nye venner er hakket for mye. Det er jo bare ..ugrunnet sjalusi, og viser mer hvor usikker personen er enn noe annet. Hadde vært bedre om man bare stolte på hverandre, skjønner ikke hvorfor så mange har så store problemer med det!

Kaja

05.11.2010 kl.09:20

Det er lov å være litt sjalu, som sagt viser man er sjalu så viser det at man er redd for å miste personen.

Men når det går så langt at man ikke kan snakke med gutter når man er lesbisk, så har man vel gått over streken?

Hadde på en måte skjønt det om personen var bifil, men lesbisk? Der går man litt for langt

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits