The X. (LezGirls)

The X.

Så var vi der igjen da, folkens. Det uungåelige temaet om den helvettes eks-dama.

Det har seg nemlig sånn, at min nye flørt (hvis det kan kalles det..?) sendte meg en veldig koslig melding idag. Hun ville ha med meg ut på byen. Hun liker meg tydligvis full, for å si det sånn.
I helga er det jo halloween, så hun skulle på et halloween-vors hos noen venner og ville veldig gjerne at jeg skulle bli med dit.

"Hurra!", tenkte jeg. Utkledningsfest er jo dødsgøy. Og kan tenke meg utkledningsfest med denne dama er enda bedre.. Hun kommer til å være hot om hun kler seg ut som en sumobryter, til og med.

Uansett. På slutten av meldingen kom det, dere. Den lesbiske forbannelsen. Det skeive sammensuriet av drama-rama. "Min eks kommer hjem fra Paris til helga, så det er hennes fest".Altså.. det er ikke lite miljø, at du måå være BFF med eks-dama di, for faen! Finnes det noen single, skeive jenter der ute som ikke er bestiss med eks-dama?

Hva er greia?

Jeg bryr meg egentlig ikke om de to skal på fest sammen.. Det er mer prinsippet bak det. Eksen, liksom. Også skal jeg være med? Kleint. Men for all del; hurraay for "This is my BFF. And my ex. And my roomie.".

Nok et eksempel på at den lesbiske verden faktisk ER akkurat som The L Word. Drama. Rama.

Er det bare jeg som overreagerer?
Synes du det er OK å være bestevenn med eksen sin?

(Svar på de fantastiske spørsmålene dere sendte kommer før du rekker å si drama-rama-banana-mama)

<3

12 kommentarer

Victoria

29.10.2010 kl.13:03

Synes det er utrolig noia at noen klarer å legge vekk alt for gode og dårlige følelser for en person, klarer det ikke litt selv engang. Men det er ofte en person du har vært veldig nær og lurer jo noen ganger på om det er riktig å bare miste all kontakt med en som du pleide å dele alt med liksom.

emma

29.10.2010 kl.15:02

Jag håller med dig om att flatvärlden är dramavärlden. Med det sagt, så står jag faktiskt i en situation som just handlar om att vara vän med sitt ex eller inte.

Kort och gott; jag vill ha henne tillbaka, hon vill inte ha mig mer än som vän, just nu iallafall. Grejen är ju att hon under två års tid har varit mitt liv här i Oslo, cheesy men sant. Hon har varit min flickvän och samtidigt min allra närmaste vän som vet allt om mina svagheter och styrkor, och som kämpat med mig genom svåra tider.

Jag är inte redo att vara vän med henne just nu, det inser jag själv. Men när jag, om några månader eller några år, vem vet, har kommit över de känslorna för henne som är mer än som vän, så tror jag absolut att hon kommer att vara i livet mitt igen. Varför? Hon är en trygghet, ett stöd och en helt fantastisk människa.

lezgirls

31.10.2010 kl.22:59

emma: Aha. Liker din vinkling av saken. Det er vel kanskje derfor man helst blir venner etterpå; fordi man faktisk var bestevenninner når man var sammen. Takk for nytt syn på eksdame-venninner, Emma ;)

Emma

31.10.2010 kl.23:40

Hehe, bra att jag kan bidra till någon med mina kanske inte alltid så vettiga tankar och åsikter. Så började jag tänka lite mer på det där med bästa vänner och flickvänner, och jag tror ju helt enkelt att det har lite med att göra hur länge man varit ett par när det tar slut. Är det ett förhållande som tar slut efter bara en månad eller två, så är det lite svårare att förstå hur det helt plötsligt är bästa-vänner som gäller. Är det som för min del, ett förhållande som varat i två år, så har det ju faktiskt under den tiden byggt sig upp ett starkt och tryggt vänskap utöver förälskelsen, och på så vis svårare att släppa helt.

Är det dessutom så att vänskapen 'tagit' över de andra känslorna och man gemensamt kommer fram till att det inte finns så mycket mer än så kvar, så är det väl ganska vanligt att man skiljs åt som vänner.

Ja, det går helt enkelt att resonera sig fram till många olika slutsaster, men min konklusion är väl att längre förhållanden ofta har en stark vänskap också, och att jag därför inte har några väldiga fördomar om tjejer som är vänner med sitt ex.

Så jag är lite nyfiken på den hör historien där du nästan ser ner på din nya flirt angående hennes ex. Vet du om deras historia? Hur länge de var ett par och varför det tog slut osv. Kan faktiskt underlätta att veta sådant :)

lezgirls

01.11.2010 kl.10:39

Emma: Ja, det er jo veldig sant det du sier.. Har man vært sammen lenge, så blir det jo selvfølgelig veldig rart å plutselig ikke se noe til hverandre mer. Jeg synes selv det er rart å ikke ha kontakt med min eks, og savner fortsatt henne som venn.. Så jo, I see your point.

Nei, jeg vet ikke hvor lenge de har vært sammen. Vet bare at de gjorde det slutt fordi hun flyttet til Paris. Men det virket som de bare var gode venner, og det var faktisk godt å se at det også går an!

Hurra for nye syn på den lesbiske verden :) Fikk nesten lyst å bli venn med min eks igjen jeg også. Hehe.

Cecilie

01.11.2010 kl.14:46

Du får henge med meg på byen istede vettu!

lezgirls

01.11.2010 kl.15:11

Cecilie: Hehe. Den er grei ;)

Emma

01.11.2010 kl.16:44

Okej, där ser du. det fanns alltså ingen anledning att göra en så stor grej av något så obetydligt egentligen. det är alltför många tjejer som förstorar saker och gör varje liten småsak till drama-rama. med det sagt så vet jag ju att jag själv är en mästare på att överanalysera och tolka fel, och drama-situationer dras alltid till mig på något vis.

men du verkar ju, trots att jag låter nedvärderande pga x-inlägget, som en smart och intressant människa. så vad måste jag göra för att slippa stalker-attityden och istället få namnet ditt på gs? haha. det här är faktiskt inget försök till raggning, jag lovar!

lezgirls

01.11.2010 kl.17:11

Emma: Ja, du har alt for rett. Drama-rama er no dritt.

Hehe.. jeg liker at du kaller deg selv for stalker. Skal ikke se bort ifra at du har klart å overbevise meg til å sende deg en mail med navnet mitt på gs ;)

Cecilie

01.11.2010 kl.21:18

Godt og høre! Hvis du bruker å være på circus som jeg tror jeg leste en plass her er det fare for at du treffer på meg. Look for the coolest person in the room ;)

lezgirls

01.11.2010 kl.21:23

Cecilie: Shall do ;)

Evelynn

03.11.2010 kl.20:35

Ikke faen om jeg klarer å være bestevenn med eksdama, det funker bare ikke. For meg funker null kontakt. Et vennskap minner deg bare på alt det du ikke har lenger med henne, så, nei, det blir for dumt. Verden er ikke så liten"

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits