Svar på spørsmålsrunden. (LezGirls)

Svar på spørsmålsrunden.

Hva er din flaueste sexopplevelse og hva er din mest awesome sexopplevelse?
- Hm. Flaueste må være i baksetet av en bil. Liten bil. Med en fyr som ikke hadde peiling på hva han drev med, samtidig som "Ayo technology" (med 50 cent ja..) spilte i bakgrunnen. Det var også -10 ute, og han kunne ikke ha på varmeanlegget i bilen fordi da gikk batteriet. "Ayo, I'm tired of using technology. Why don't you sit down on top of me". Kjipern.
Mest awesome var litt verre. Er jo så mye å velge mellom etter man oppdaget det kvinnelige kjønn ;) Men hyrdestund på svaberget med bølgeskvulp og måkeskrik kommer nok høy opp på lista.


Hvor mange har du hatt sex med? Om du ikke tørr å si antallet (pingle!), si sånn cirka da;]
- Eksakt 8 stykker. 


Hva musikk liker du?
- Jeg liker mye forskjellig. Men det går mye i punk, rock, indie, ska og Justin Bieber selvsagt <3 Men jeg simpelthen elsker Kaizers Orchestra, Tegan and Sara og The Sounds.


Gjort no veldi pinlig i fylla?
- Det var jo den gangen jeg absolutt skulle ha sex på doen på Studentersamfundet i Trondheim, og endte opp med å bli kastet ut.

Hva er det beste du vet med jenter?

- Alt på jentekroppen er jo fantastisk. Også elsker jeg når jenter fniser, når de danser alene på dansegulvet drita, når de gråter til Oprah, når de drikker hvitvin fra flaska, når de slenger håret over puta før de legger seg, når de skifter antrekk 14 ganger før de skal på byen, når de overtolker meldingen du sendte for to dager siden, når de kommer en halvtime for sent fordi mascaraen "var klikk" osv. Jeg kunne fortsatt til blogg.no hadde gått tom for bokstaver, så tipper du skjønner tegninga.

 

Hvis ei jente er forelska i deg å du alt har dame? ville du da flørta m jenta? eller vært 100 % trofast mot dama di å bare avvist henne totalt? En liten flørt skader vel ikke eller?
- Jeg er en sjalu jævel, så jeg ville nok ikke dratt flørten så alt for langt, med tanke på hva jeg selv ville følt hvis jeg var min kjæreste. Men å avvise totalt, er vel litt drastisk..Let's be friends!


Jeg antar du har kommet ut til foreldrene dine? hvordan var d?
- Det gikk overraskende greit faktisk. Min mor hadde helt siden jeg var liten hadd en liten anelse om at det muligens var en baby-lesbe i huset. Jeg tror de fleste foreldre vil takle dette fint, siden det faktisk handler om sine egne barn. Foreldre ville jo ofret livet sitt for barnet sitt, så hvorfor skal de ikke godta at de liker personer av samme kjønn?


Hvordan er det med slekt? Hvis du har dame å liksom skal på slekstreff eller no familie selskap? får du ta henne med? Hvordan er familien din når d kommer til legning?
- Jeg har aldri tatt med meg en kjæreste på familietreff. Men hvis muligheten byr seg, tar jeg gjerne med meg min eventuelle utkårede på neste familiegathering.
Det er jo noen i familien som ikke har peiling på at jeg er skeiv. "Nei, har du med deg venninnen din på 2.juledag-middag?!" Tipper det vil bli litt kleint, men det lønner seg å bare rive av plasteret fort som faen.


Hva er yndlingsfargen din?
- Rød.


Hva slags snus snuser du?
- Fast tilhenger av Skruf Tranebær. Nam.


Når kom du ut av skapet?
- I 2. videregående. Men det tok lang tid før jeg fortalte de fleste om det. Min fantastiske mormor fikk vite det for noen uker siden, faktisk.
Liker du lakris?
- Elsker lakris.


Hvordan går DU fram hvis du skal sjekke opp ei jente?
- Jeg satser på sjarm, humor og en gratis øl. Stiller gjerne spørsmål om musikksmak og politikk; altså, litt dypere samtaler. Man skal jo ikke tørrprate.. det er no-no.


Hvordan får jeg meg skeive venner når jeg IKKE liker å henge på byen hver jævla helg?
- Start på Gaysir.no, der finner du alltids noen som vil henge med deg. Men jo, jeg ser problemet. Mange av mine skeive venner traff jeg på byen.. Du får starte med meg da, vet du.


Blir'u med på date?
- Selvfølgelig! Gi med dato og tid, og I am all yours. Ta gjerne notater fra neste avsnitt. Hehe..

Hur ser en dröm-date ut för dig?
- Ta meg med på en intimkonsert med et band du liker, kjøp meg en halvliter Dahls pils, stryk meg på nakken og få meg til å le. Da har du meg rundt lillefingeren.


Gayklubb - yay or nay?
- Nay. Jeg har ikke noe imot gayklubber, men det kan bli for mye av det gode når man nærmest blir voldtatt hver gang man skal på do og DJ'en spiller kun Carola og Jenny Jensen. Gayklubb er gøy en gang i blandt, som for eksempel når man er på Oslo-visitt.


Seriöst förhållande eller ons?
- Seriøst forhold, desidert. Det er liksom grenser på hvor mye man får ut av one night stands, annet enn fingertrening. Kjenner jeg er skikkelig klar for et trygt, kjedlig forhold med dødsdigg sex. Høhø.


Hvem eeeer du?
- You know me ;) Jeg er din venn på Gaysir, kjære Camilla.


Hva tror du Gud synes om det du gjør?
- Gud digger homofile.. Hvorfor ville han ellers laget regnbuen på himmelen så ofte?
Noen tips til hvordan jeg kan komme ut av skapet?
- Det er aldri noen enkel måte å sprette ut av skapet på. Jeg gikk rundt og grubla i mange uker. Til mine foreldre ble det så dårlig som "mamma, æ trur æ like jenta". Men hinting fungerer jo alltid; jeg gikk rundt ganske lenge og var overentusiastisk til alt som hadde med homofili å gjøre. Da kan det fort hende du får et spørsmål, "er du homo selv, eller?".


Mistet du noen venner når du kom ut av skapet?
- Ikke en eneste en. Kom bare enda nærmere de jeg allerede hadde, pluss at jeg etter hvert fikk mange nye venner. Mange av mine kompiser ble veldig skeptiske, helt til de fant ut at vi kunne sjekke damer sammen på byen. Da var det greit.


Hvor gammel var du da?
- Da var jeg 18 år.


Hva er det beste du kan gjøre med en jente?

-Jeg digger alt man kan gjøre med en jente.


Hvor gammel var du første gang du ble forelsket i en jente?
- Jeg var 17 år, livredd og stalker.


Hvordan kom du inn i gay-miljøet i trondheim?
- Vil egentlig ikke påstå at jeg er så veldig inn i gay-miljøet i Trondheim. Har noen skeive venner, og har truffet noen av deres venner. Men de fleste av mine venner er hetero, så jeg må ufrivillig henge på Downtown og være wingwoman. Helt til de blir så fulle at de ikke merker at jeg sniker meg oppover til Cirkus, selvfølgelig.


Hvorfor er det så mye drama i lesbiske parforhold?
- Vil ikke påstå det er så mye mer drama i lesbiske forhold. Forskjellen er bare at jenter er flinkere til å prate om følelser og ting de tenker på. I et forhold med en gutt kan det til tider bli så lite prating, at det blir drama i hodet til jenta. Og det er hakket værre, vil jeg påstå.
Men så finnes det jo de som lager konkurranse i å ha sex med alle skeive de kjenner, og DA er det ikke rart det blir litt drama-rama. Men players finnes i alle legninger og kjønn ;)


Føler at jentesex kan bli veldig ensformig (iallefall med de jeg har vært med til nå), har du noen tips?
- Vel, det som er genialt med jentesex er jo nettopp det at man kan finne på mye gøy! Det finnes jo, som i heterosex, utrolig mange stillinger og måter man kan ha sex på (sommerfuglen, frottering osv.) pluss at man kan gå til innkjøp av veldig mange fancy leketøy; strap-on, dobbel-dildo, tunge-vibrator +++. Jeg ville ha lånt/kjøpt boken "Jenter som kommer". Den er dødsbra! Har lest den selv, flere ganger.. Og der står det mange tips og triks ;)

Ser du på deg selv som småkul, überkul eller superkul?
- Jeg ser på meg selv som überkul. Det er nemlig hakket kulere enn superkul.


Over til noe seriøst (lizzm); får du mye pes for legningen din?
- Ikke fra folk jeg kjenner. Men jeg synes det er overraskende mange negative meninger om homofili. Det slår aldri feil; hvis du blir sjekket opp av en gutt på byen og du forteller han at du liker jenter, ender det alltid opp med at han lager klappelyder (som i "flatbanker") med hendene eller begynner å spørre om dildo er bedre enn kuk osv.. Simpelthen elsker det. 


Dessuten.. jeg tror jeg er bittebittelitt biseksuell. Syntes jenter er fantastisk vakre skapninger :) Men sex blir vel bare.. slikking, fingring, tørrpuling og dildoer? Eller?
- Tja. Jeg mener heterosex kan være mer ensformig enn jentesex. For det første er det kun jenter som kan få multiorgasmer, ergo; sex all night long. Har du en jente i sengen, kan du finne fram strap-on, dobbel-dildo, tungevibrator og andre fancye duppedingser fra Kondomeriet. Eneste forskjellen må eventuelt bli mangel på penis. Ikke no' penis, ikke no' søl. Null stress joggedress, lizzm.


Med forbehold om at du har skrevet om dette før(for det vet jeg ikke om du har)
Kan du fortelle din komme ut-historie?
- Vel, jeg synes alle har så fantastiske og film-aktige komme ut-historier. Min er liksom så kjedlig.
Det hele startet med at jeg ble veldig betatt av en jente på skolen, det første året på videregående. Etter hvert ble jeg ganske god venn med denne jenta, og da ble det bare enda mer følelser på den fronten. 
Jeg hadde jo helt siden jentenes guttegalskap på ungdomsskolen skjønt at det var noe som ikke stemte, men det var ikke før jeg ble hodestups forelsket i min venninne at det gikk opp for meg. "Faen, jeg er lesbisk!" 

Det viste seg faktisk at også hun var litt småskeiv. Jeg hadde tydligvis en ganske god, ufrivillig radar. 
Historien stopper vel egentlig der.. For det ble aldri noe mer enn småklinings på byen. Men det hjalp meg i alle fall å innse  at jeg likte jenter framfor gutter, og det setter jeg stor pris på idag.

Når det kom til punktet der jeg skulle fortelle folk det, ble det litt verre. Mine foreldre tok det veldig fint, men mange av mine venner var litt skeptiske. Men de hadde ikke akkurat så mye valg..de måtte jo bare godta det. Den første personen jeg fortalte det til, var en av mine andre venner. Og hun endte faktisk opp som min første jentekjæreste. Det var da svært så mange hemmelige skeive jeg skulle ha i vennegjengen da! Tipper du også har noen lesbos blandt among you ;)

Hvorfor er du anonym?
- Fordi jeg orker ikke å brette ut om mitt sexliv (og mine sexpartnere) til the world wide web, som består av både klassevenner, onkler, tantebarn og naboer. Men creds til de som skriver om slike tema i fullt navn.


 

Dett var dett. Og du, kom gjerne med dine egne ut av skapet-historier eller andre godbiter. ;)

8 kommentarer

Sunniva

01.11.2010 kl.18:38

Ojojoj, Gaysir! Der har ikkje eg vore på ei stund... :p Men no veit ein meir. Du er fri og frank enno, ikkje sant? :)

lezgirls

01.11.2010 kl.18:43

Sunniva: Jeg er fri og frank ;)

June

01.11.2010 kl.23:22

Digger måten du skriver på! fun fun

Blanca

02.11.2010 kl.00:16

Svaret ditt til spørsmålet "Hva er det beste du vet med jenter?" fikk meg virkelig til å dra på smilebåndene. Av en eller annen absurd grunn fikk det meg til å savne å være forelsket. Haha.

Akkurat som madammen over her, digger jeg måten du skriver på. Ordvalgene din er lette og ledige, men seriøse. Still with a twist of fun.

- Blanca

Line

04.11.2010 kl.14:38

si ifra hvis du er i oslo da, så tar vi oss en date.

lezgirls

04.11.2010 kl.18:28

Line: Det skal jeg faktisk gjøre. Looking forward ;)

Line

04.11.2010 kl.20:59

bare annonser det på bloggen du, så får jeg det garantert med meg!;)

Chalten

02.12.2010 kl.14:59

Hurra for Kaizers Orchestra, og jeg likte godt svaret på "Hva tror du Gud synes om det du gjør?".

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits