Give a damn. (LezGirls)

Give a damn.

Homokamp har vært veldig omdiskutert i media i det siste.
Det hele startet med flere mistenksomme dødsfall i USA, som i ettertid har kommet fram som mulige selvmord grunnet ungdommenes legning.

I ettertid av disse tragiske tilfellene, har flere kjendiser blitt med i kampanjer som slåss for homofiles rettigheter i USA. Endelig blir det gjort noe, og budskapet er "It's OK". For det er jo faktisk OK, til og med i USA, å være homofil. Det er bare ikke alle av verdens befolkning som har funnet det ut enda..

Jeg digger at homokamp er fram i dagslyset igjen. Og digger enda mer at Lady Gaga herself fronter homokamp på sin egen hjemmeside og på sine konserter.

For det er jo det som skal til, folkens; vi må vises. Vi må vises så godt at det til slutt ikke blir lagt merke til.
Så jeg oppfordrer alle til å ta en titt på sidene til "We give a damn campaign" og lese om deres kamp for like rettigheter.

Og du, med samme du er her inne; sjekk ut spørsmålsrunden ;)

3 kommentarer

Nesrin

23.10.2010 kl.11:42

Haha, helt rå video

Kine- getjuicing.blogg.no

02.11.2010 kl.19:05

stilig. sånn tskjorte skal jeg ha!!:)

Chalten

02.12.2010 kl.14:41

Fantastisk kampanje. Og videoen var genial. Skal absolutt kjøpe en slik t-skjorte :)

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits