Britisk versjon av The L word (LezGirls)

Britisk versjon av The L word

Ja, dere leste riktig. Vår alles kjære "The L Word" har fått en britisk lillesøster. "Lip Service", for å være helt korrekt.
Første episode gikk på lufta 13. oktober, og jeg var som vanlig klistret foran diverse internettsider for å få med meg premieren.

Serien handler om en blond, britisk versjon av Shane. Hun flytter fra USA og tilbake til hjemlandet sitt grunnet sin tantes død. Her møter hun gamle kjærester, nye erobringer og sin lesbiske vennegjeng.

Ved første øyekast ble jeg skikkelig skuffa. Dårlig skuespill, kjedlige sexscener og ikke minst morbide scener (sex på likhuset..?) gjorde det hele til en dårlig opplevelse. Hovedpersonen har helt klart Shane som forbilde, og prøver dermed litt for hardt å være som henne. Copycats er turnoff.
Men igjen; finnes det noe bedre enn "The L Word"? Neppe. Derfor skal jeg gi serien en sjanse. Det er jo tross alt ikke så mange lesbe-serier vi kan følge med, så man må jo nesten se de som faktisk finnes. Dessuten er hovedpersonen litt heit. Også snakker jo alle sexy Helena Peabody-aksent!

Har du sett serien, hva synes du?

4 kommentarer

Nesrin

16.10.2010 kl.09:47

Da har jeg en musikkanbefaling til deg, hvis du liker å prøve ting!

Har du hørt om Ladytron? De hadde en sang som het Playgirl i serien the L word (andre sesong) ++ jeg syntes at Ladytron lager så heftig gay musikk >:]

lezgirls

16.10.2010 kl.18:55

Nesrin: Ladytron er faktisk dødsbra! Og ja, musikken er super-gay. I like it ;)

Blanca

24.10.2010 kl.15:56

Helt ærlig synes jeg dette høres supertrist ut! Jeg falt pladask for The L Word, og en wannabe-serie høres som sagt bare trist ut.

Til gjengjeld er det noe med britisk aksent, samme om den eies av en mann eller dame.

- Blanca

Susannee

28.10.2010 kl.21:07

link til serien?:)

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits