Høstyr (LezGirls)

Høstyr

Det blir mørkt, løvet faller på bakken og himmelen synger årstidens farger.
Nei, det er faktisk ikke tatt fra en Anne Preus-sangtekst. Det er høsten, my fellow lesbians. Og vi digger den.

Våren er de heterofiles årstid. Våryrhet, vårjakker, fuglesang og snøsmelting. Blablabla. Like klisje som resten av tilværelsen.

Høsten derimot, slipper lesbene ut. Butches, femmes, baby-dykes og andre skeive spretter fram fra alle kanter. Hvorfor, spør du kanskje? Jo, nå skal du høre.

Det blir kaldt. Man kan jo egentlig ikke bruke lue like ofte som man vil på sommeren. Derfor jubler alle lue-lesbene når de ser graderstokken krype ned mot null. Og som lesber flest, har du vel et eget lue-skap med luer i alle farger, fasonger og stoff. Finn fram lua!Det blir mørkt. Lite lys = lite sikt. Ergo; sex i det fri uten at noen merker det. Helst med lue på.

Det blir frostrøyk når du puster. Positivt hvis du er med i en gjeng med røyke-lesber og egentlig foretrekker snus; du kan late som du røyker. Frostrøyk gir også sinnsykt bra effekt på bildene i skogen til dere emo-dykes. Husk lua og håret foran øynene!

Det blir fine farger og høststemning. Ja, vi lesbos er faktisk veldig følsomme og estetisk oppmerksomme. Så en lang tur i parken med trasking i det røde løvet er noe vi gjerne gjør en bakfull søndag.

Høstmusikken tar plass i spotify-lista. Nå har vi endelig en god unnskyldning til å sitte inne og høre på sippesanger og tenke på eksene våre; høsten er nemlig tid for rolig, akustisk musikk.

Apropos akustisk musikk; høsten er tid for nachspiel. Og nachspiel betyr gitarspilling. Dette er en gylden sjanse for alle gitar-dykes til å sjarmere de søte, småfulle jentene med fingerspill og såre toner. Det funker hver gang, så; finn fram gitaren og øv!Det blir kaldt. Ingen jenter årker å traske rundt i pumps, tynn strømpebukse og hotpants ute på høsten. Derfor trenger de skyss. Dette er en fantastisk mulighet for alle råner-dykes til å kjøre rundt på halvfulle, pynta jenter som skal på fest eller (enda bedre) som skal hjem. Kanskje de ikke husker adressen sin, og må krasje på sofan?

Og du, ikke sett fast tunga i en lyktestolpe ved første nattefrost. Selv om det ser ut som en ispinne, er det ikke det. Tunga di er verdigfull, vet du ;)

Hva liker du best med høsten?
Hvilken høst-dyke er du?

Høstpuss fra

4 kommentarer

aqut3alexandra

14.10.2010 kl.00:54

Er ikkje akkurat haust her i Tromsø , men eg elsker haust. (selvfølgelig ikkje like mykje som sommeren)

Det eg likar best med haust er naturens farger.

Cecilie

18.10.2010 kl.01:47

Lue og caps is my thing!

Julie/Bobeep

19.10.2010 kl.23:31

tenker mye på den akustiske høstmusikken jeg ;)

:)

16.08.2012 kl.11:56

lue-dyke.

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits