Jeg har det på tunga..! (LezGirls)

Jeg har det på tunga..!

Jeg er dødslei av å ikke ha internett. Søvnløse netter brukes derfor på iPhonen min og Flinke pikers blogg. I love it. Jeg tror jeg er blitt avhengig og pittelitt forelska. <3

Mye har skjedd siden jeg sist hadde tilgang til the world wide web. Fadderuke, alkohol, studentkjøtt, alkohol og usakligheter har preget uken. Ergo; mange interessante historier kommer.

På torsdag kveld tok vi med fadderbarna på en heidundranes studentfest. Etter et fuktig vorspiel, en dyr bar-runde og 5 jägerbombs senere, kom vi til studentfesten. Kåte, fulle og good looking fadderbarn er like gøy hver gang. Jeg bruker (som vanlig?) kvelden på å redde mine hetero venner unna ekle og klamme guttehender.
Så kommer det plutselig en jente bort til meg.

"Do you like girls?", spurte hun.
"Ehm, yes..?", svarte jeg, og reagerte på dette tåpelige sjekketrikset.
"Do you have piercing in your tongue?", fortsatte hun.Jeg måtte le. Er det virkelig en selvfølge at jeg skal ha piercing i tungen når jeg liker jenter? Til informasjon så har jeg ikke det, jeg klarer meg fint uansett ;)
Men denne utenlandske jenta hadde piercing i tunga, og ble lettere overrasket når ikke jeg hadde det!
Jeg fikk nesten litt intrykk av at det var unormalt å ikke ha det. Javel, frøken piercing, så for å være lesbisk i dine øyne må jeg ha hull i tunga, gå i rutete flanell-skjorte og kjøre traktor? Ikke vet jeg, men det virker som om Norge har kommet et hakk lenger på lesbe-fronten. Gi meg en jente med lipgloss, super-feminin kjole og laaangt hår!!! Nam.
Resten av kvelden skulle hun brife med kulen hun hadde på tungen sin. Not impressed, lady.

Min konklusjon? Utenlandske lesber har tydeligvis ikke tunge-skills..

Har du piercing i tunga?
Synes du oralsex med piercing er bedre..?

6 kommentarer

randomest

13.09.2010 kl.18:21

Jeg har ikke piercing nei ;) Og jeg synes ikke piercing gjør noe forskjell egentlig.

Linnimellom

13.09.2010 kl.18:31

He he

Piercing i tunga, flanellskjorte og Traktor..he he

Seriøst...

Jeg har ikke piercing..noensteder.. men kanskje det er fordi jeg kun er halvveis og ikke hel...hmm....

Elena Alexandra

13.09.2010 kl.19:43

:)

Chalten

16.09.2010 kl.17:55

Det hørtes egentlig lite sjarmerende ut. Har heller ikke piercing i tunga, eller andre steder for den skyld.

Mathilde Emdal

19.10.2010 kl.20:06

Jeg har piercing i tunga! To stykker faktisk. Men når jeg skal drive med seksuelle aktiviteter (for å si det på en fin måte) så bruker jeg de ikke i de hele tatt! :)

thetruthabouteverything

12.08.2012 kl.17:55

Joda, jeg har piercing i tunga, men det er så absolutt ikke for å tilfredsstille noen som helst, det er fordi jeg alltid har hatt lyst på det.

Jeg kjenner to jenter som også er skeive som har piercing i tunga, men jeg tror ikke noen av dem har det på grunn av det, de heller.

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits