Smell me. (LezGirls)

Smell me.

Neida, jeg har da aldeles ikke sluttet å blogge! Bare litt mye å sette fingrene i for tiden.. Hehe, tok du den? ;)

Jeg har oppdaget noe veldig merkverdig i det siste.. Når jeg går på gata og det går fordi en jente, kjenner jeg lukta av parfymen hennes veldig godt.
Når jeg er sammen med venner, sier de ofte "Åh, kjenn den goode manneparfyme-lukta da!". Men jeg har ikke lagt merke til lukta i det hele tatt! Og jeg kan si det samme om en dameparfyme, uten at mine hetero venner legger merke til det før jeg sier det.
Er dette fordi jeg er lesbisk?
Det sies jo at vi fra steinalderen av, er utstyrt med en slags luktsensor som skal hjelpe oss å finne "den rette". At lukten av vår utkårede skal tiltrekke oss. Det sies også at jenter som går på p-piller mister sin "naturlige" lukt, og kan derfor finne feil kjæreste. Jeg synes dette er kjempespennende!

Da skal jeg virkelig spisse luktesansene, pusse nesen og være på luktern; her skal "den rette" spores opp! Så flaks at jeg er lesbisk og at mine utkårede ikke nødvendigvis behøver å gå på p-piller da ;)

Legger du spesielt merke til parfyme? Tiltrekkes du av lukt?

5 kommentarer

hegeheget

18.06.2010 kl.22:15

klart det, liker godlukt :)

Godiskaroline

18.06.2010 kl.22:19

Du har en kjempe fin blogg! Jeg digger den!

Jeg bare ville si det og at jeg lager gratis headere på bloggen min så hvis du vil så kan du ta en titt innomm:)

Frøken Nonsens

18.06.2010 kl.22:34

Jeg lurer alltid på hva slags parfymer som lukter godt når menn går forbi. Merker bare dame-parfymer om det er noen jeg kjenner som bruker den samme:P Eller hvis den er veldig spesiell da;)

mii

18.06.2010 kl.22:43

Jeg legger kun merke til menn som lukter stygt, og jenter som lukter godt.. jenter er mye flinkere til å finne en lukt som kler dem, kanskje for at vi bryr oss mer.. gutta ofte sin parfyme fra mamma eller tanta si - da kan det fort bli feil.
er ikke egentlig parfymen jeg tiltrekkes av, men mer den naturlige lukta til min kjære.. pleier ikke legge merke til alle jenters parfyme, veldig sjelden jeg merker det egentlig. Jeg synes også det med lukt og tiltrekning er spennende, for kjæresten min lukter akkurat slik jeg vil hun skal lukte, og jeg tror ikke det er tilfeldig..;)

fin blogg du har!

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits