Bloody sunday. (LezGirls)

Bloody sunday.

Det er èn gang i måneden, da ingenting er som det skal være; jeg er umettelig, kan spise utrolig mye og bli sulten bare noen timer etterpå, jeg er sånn passe følsom..gråter for ingenting, blir sint for ingenting, har alt for vondt i magen, og er oppå det hele SUPERKÅT! Ja, jeg snakker om den månedlige menstruasjonen.

Hvorfor i all verden skal jeg være på mitt kåteste når jeg blør som et helvette, kviser popper ut i hytt og pine, og jeg føler meg bare ekkel og jævlig? Sånn anatomisk og evolusjonsmessig sett, burde denne kåtheten kommet når jeg hadde eggløsning; altså to uker FØR mensen. Men neida. Kvinnekroppen er rar altså.
Og, som dere sikkert har fått med dere, er jeg lesbisk. Når to kvinner tilbringer mye tid sammen, får de merkelig nok mensen på samme tid også. Dette er rett og slett skummelt hvis man har en jentekjæreste. Se for deg to nyforelskede, hissige, sultne og KÅTE lesber i samme hus. Det er jo dømt til å gå galt. Mye tid blir tilbragt i dusjen, for å si det sånn. Og det er alltid like kjedelig å våkne opp til et blodbad av en seng, fordi ingen visste at vi skulle ha mensen når kåtheten slo til i de sene nattetimer. Heldigvis er vi jentene ganske så tøffe, så litt menstruasjons-blod skremmer ikke oss. I motsetning til mange av dere gutta ;)

Men takk gud for at ikke det er mannfolka som er så heldige å ha mensen èn gang i måneden. Tenk deg den sytinga da! Da hadde det helt sikkert vært en uke i måneden med automatisk sykmelding tilbragt på sofan. Og de hadde sikkert konkurrert om å bruke den største tampongen, og vi ville ha sett "Fy faen, i dag har jeg sikkert blødd 2 liter blod. Helt sykt!" som status-oppdateringer på Facebook.

Uansett. Mensen = Kåt. Dessuten sies det at sex hjelper på menstruasjonssmerter ;)

Er du ekstra kåt når du har mensen?
Pleier du å ha sex når du/kjæresten din har mensen?

4 kommentarer

Trine

02.06.2010 kl.01:30

Haha! Morsom vinkling på denne hersens mensen. Skikkelig kult å lese, dette her. Har ikke lest så mye på bloggen din før, så tenkte jeg skulle lese litt nå etterpå :) Dette var i alle fall veldig moro å lese!

Hope

02.06.2010 kl.01:45

Haha, jeg digger sånne folk som deg, og som bare sier ting rett ut, jeg har en del lesbiske venniner, og det gjør meg ingenting :) Kjempekul blogg :D

Maren Svanem

02.06.2010 kl.08:14

Det er bra - rett ut skal det! Personlig liker jeg å være alene med menstruasjonen min, blod er en smule ekkelt :)

Tonje Juvik

06.06.2010 kl.15:15

Blir skamkåt når jeg har mensen. Veldig kjedelig å vandre rundt å ha lyst til å knulle det første sexy du ser.

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits