I want to go down on you. (LezGirls)

I want to go down on you.

Jeg var på fest forleden dag. Rettere sagt et vorspiel til en kompis av meg. Der var det noen av hans kompiser, som jeg ikke hadde snakket med før. Etter noen øl slår det aldri feil; guttene har fått snusen i at du er lesbisk, og vil vite alt. Og vedder om hvem som klarer å gjøre deg hetero igjen. Vel, ingen av dem vant veddemålet, så nok om det.

Vi kommer i allefall inn på samtaleemnet sex. Litt komisk igrunn, for denne ene gutten prøvde virkelig hardt å framstille seg som en fuckings sex-gud og player. Som om han visste alle jenters hemmelige fantasier og lyster. Kanskje han følte seg truet av meg? Ikke vet jeg.
Plutselig sa han noe som fikk meg til å miste totalt respekt for den stakkars fyren.

"Jeg synes det er så udigg å gå ned på en jente. Det er så sykt kjedelig og ekkelt. Jeg har jo null nytelse av det, hvorfor i helvette skal jeg slikke fitta hennes når jeg mye heller vil råpule henne til jeg kommer?"Say what?! Jeg klikka. Går det virkelig an å være så egoistisk og respektløs? Jeg skjønner ikke et ord av det han prater om.. For det første; jeg elsker å gå ned på jenter!! Det er så sykt turn-on å få slikke en jente..de varme og våte leppene hennes som føyer seg etter din tunges bevegelser. Følelsen av å ha en jente i munnen din, mens hun roper og får en fantastisk bra orgasme er en helt magisk følelse.

Det skal jo gå begge veier. Man gir og tar. Jeg kan jo ikke uttale meg om saken, siden jeg er lesbisk; for jeg liker ikke å suge kuk. Men jeg vedder på at det finnes mennesker som liker det også. Og som nyter det like mye som den personen de gjør det på.. Bare så synd at slike mannfolk skal få ødelegge vårt syn på andre mannfolk.

Liker du å slikke fitte/suge kuk? (Er det bare jeg som synes fitte er et stygt ord forresten..?)

10 kommentarer

Bianco

28.05.2010 kl.12:56

Hah jeg måtte nesten le litt jeg xD Makan til egoistisk fyr! Regner sterkt med at han var singel? Nå er ikke jeg lesbisk, men er bi og selv om jeg ikke har ligget med ei anna jente (enda) så har man da peiling på hvordan det smaker etc, kan ikke forestille meg at det er så jævlig som han påstår. Enig med deg, man gir litt og får litt, likestilling gjelder i senga like mye som andre steder. Har ingenting imot å gi litt "mouth to manhood" for typen, men å si at det er en turn on er en overdrivelse. Så langt er det bare kjæresten og besteveninna som vet at jeg er bi, så har ikke fått sånne spørsmål, men de kommer nok når offentligheten vet "hva" jeg er :)

Gjør meg en tjeneste; neste gang du ser fyren, gi han en klapp på skulderen, rist på hodet og sukk dypt... Det er omtrent så håpløs han er.

God helg!

Frk. Hansen

28.05.2010 kl.13:09

Haha genialt, Bianco. Han er virkelig håpløs han gutten der altså. Player, du...Pøh, tipper han blir rejected av alle jenter, nettopp pga den holdningen han har.

Og forresten...Det er ikke noe galt i å være bi, eller lesbisk heller. Selv om enkelte synes det er "værre" om man er lesbisk.

Selv er jeg jente, og jeg har en kjæreste som jeg gjerne suger. Elsker det. Det er en stor del av vårt sexliv...

Bianco

28.05.2010 kl.13:14

Det blir det hos meg og typen også, er nesten standard oppvarming + at han faktisk gjør litt solo for meg også (flinke gutten min) så strålende fornøyd med det :)

Lise Nilsen

28.05.2010 kl.13:49

Haha. Komisk igrunn - jeg har aldri møtt en gutt som ikke liker eller tenner på det og slikke en jente!!! Selv om mange mener det bare er og ta, og ikke gi tilbake. Og er helt enig med det ang. det med slikking av jenter. Det er helt over the TOP! Kjempe digg! Hoho.

Frøken Vik :)

28.05.2010 kl.13:50

Asså, er kje gutter sånn '' bareee meeeeg '' ?

ihvertfall, eg synes slikking/ suging er en del av sexen..

og det er fantastisk tirrende, sexpartneren min, eller han eg rotar md, han går ned på meg om eg har bush eller om den e skalla, det varierer vell fra gutt til gutt :)) lykkelig eg, sug og svelg go helg :) hehe

Ewlianne

28.05.2010 kl.14:08

Hahah, for en drit kjip type. Gjør jo nesten hele slikkingen nedverdigende. Men uansett, jeg synes fitte er stygt ord selv. Klager alltid på det. Fitte høres så skitten og brukt ut. Slaksette. Høres mer ut som et kjempeløs-høl. Jeg liker å si det uskyldig, litt teit men "den fine lille" når jeg først skal omtale den. Haha. Det høres mye søtere ut en fitte og pule.

Siri

28.05.2010 kl.23:54

For en fyr!! Latterlig! Håper for hans skyld at han er i skapet, evnt. at han bare var veldig stor i kjeften den kvelden..Taper. Ville aldri tenkt tanken på å ha meg med noen som ikke elsker å gå ned på meg (: først meg ,så deg :P hehehe

Og fitte er et skjellsord i mine ører. no no

H

30.05.2010 kl.23:32

Fitte og kuk tror jeg er de to styggeste ordnene jeg vet om. Jeg bare takler de ikke, dessuten er ordene i seg selv turn-off..

Synes det er veldig tilfredsstillende å gå ned på kjæresten min, og tror han synes det samme om å gå ned på meg. Det er liksom noe ekstra digg med det å gi og få.

Trine

02.06.2010 kl.01:36

For en idiot. Hvem sier noe sånt, og i en jentes nærvær? Er han dum? Jaja. Håper det aldri blir noe på ham mer.

Jeg er ikke så altfor erfaren innen disse sex-greiene, men det å gå ned på en gutt er faktisk ganske digg. Men det er diggere å bli gått ned på :P Hihi.

Og jeg sier altfor ofte fitte. Tenker ikke så mye over det, og det er nok litt dumt. Mål for uken: ikke si fitte.

i skapet

19.06.2010 kl.10:27

fitte er ett herlig ord, det er ikke et skjellsord...... men mus er mye mer behagelig å høre...

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits