Trønderdykes. (LezGirls)

Trønderdykes.

Det er ikke noen hemmelighet at Trondheim hjelper på å dra homo-antallet i Norge betraktelig opp. Vet ikke hva det er med Trondheim og Oslo, men byene tiltrekkes i alle fall av homofile og lesbiske (jada, også bifile).
Hvis jeg skal på byen i Trondheim ender jeg alltid opp på en overcrowdet plass der jenter med kortest miniskjørt slipper foran køa. I og med at veldig mange av mine venner er hetero, er det nesten ikke diskutabelt om vi skal dra på Metro (Trondheims eneste homo-bar). Og jeg skjønner det egentlig veldig godt.. til og med jeg, som faktisk er lesbisk, kan føle meg litt ukomfortabel der til tider.Når Trondheim er en av homo-hovedstadene i landet, hvorfor er det ikke flere uteplasser for oss? Hva med et rent jente-sted og et rent gutte-sted? Hadde jo vært genialt. Tror man kunne tjent seg store summer på dette.

Det må da finnes en plass som kryr av skeive jenter, uten at det kalles homo-utested og spiller grand prix-låter natten lang?

Så da frir jeg til dere, kjære Trønderdykes; Hvor drar dere ut i Trondheim?

5 kommentarer

Julie

15.05.2010 kl.10:57

fin blogg;)

blowingoutyourmind

15.05.2010 kl.11:01

Det burde være plasser for bare skeive jenter liksom.

Uten at det skal bli for mye heller.

Siden jeg kun er 16 og ikke har så mye peiling på sånne uteplasser, men en del av vennene og venninnene mine i danmark er skeive, så vet jeg at det mangler plasser der også, så..

tirilx

15.05.2010 kl.11:05

utrolig fint at du tar deg tid til dette!

- www.tirilx.blogg.no

Pernille Kristine

15.05.2010 kl.11:10

Da jeg bodde i Trondheim dro de fleste på i.d og frakken.. Godt mulig det er der folk stikker enda :)

15.05.2010 kl.18:04

Private dykeparties, vi finnes over alt ;)

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits