Stalking me, stalking you. (LezGirls)

Stalking me, stalking you.

Du er forelsket. Dødsforelsket.
Jenta har ingen anelse, du sender blomster, hemmelige beskjeder, følger etter henne og har Facebook-siden hennes som hurtigtast på dataen. Kjenner du deg igjen?Da er du en stalker!
Hva er det som gjør at vi blir smågal, glemmer alle sjekketriksene, bruker opp pengene våre og rett og slett stalker en jente vi er forelsket i?
Jeg kan innrømme at jeg har vært der selv. Hun hadde til og med type. Men det stoppet ikke meg i å sende blomster, lukte på skjerfet hennes og få vondt i magen hver gang bilmerket hun hadde kjørte forbi.
Før jeg fant ut at jeg var lesbisk, trodde jeg at jeg hadde vært forelsket i en gutt. Var ganske betatt, men klarte fortsatt å snurre han rundt lillefingeren og få det akkurat slik jeg ville.

Helt til plutselig en dag jeg ble forelsket i en jente. Det lammet alle hjernecellene mine! Oppførte meg som en fjortis uten sosiale antenner. Og det er jo ikke så veldig attraktivt, så det er ikke rart jeg ikke klarte å forføre henne..

Men er dette egentlig et lesbe-fenomen? Eller gjelder dette generelt forelskelse?


Er du en stalker?

5 kommentarer

Dreamgiirl

13.05.2010 kl.15:20

Jeg tror nok det gjelder de fleste. Blir litt varm i toppen, surrer litt med orda og sånne ting ;P

13.05.2010 kl.20:45

Jeg elsker bloggen din! Fortsett! Hilsen en annen lesbisk jente fra Trondheim.. vi er flere enn de skal ha det til ;)

15.05.2010 kl.01:32

Oi, og jeg glemte å si i forrige kommentar; kjenner meg skummelt mye igjen i ditt innlegg.. Flaut nok.

Piwi

16.05.2010 kl.14:05

We are all stalkers..

Uber

18.05.2010 kl.08:00

Haha. Genialt!

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits