No milk today, the celebrity is gay. (LezGirls)

No milk today, the celebrity is gay.

I det siste har det vært veldig mye blest rundt det å være kjendis og homofil.
Både i idrettsmiljøet, blandt skuespillere og musikere har det skeive temaet kommet opp.

Det finnes jo veldig mange kjendiser som har stått fram som homofile.
Vi vet jo alle om verdens største musiker, Freddy Mercury, som stod fram som homofil. Sir Elton John og George Michael kommer vel i samme rekke, som de kjendisene som ganske tidlig i sin karriere kom ut av skapet, som det så komisk heter..
Men i forrige uke kom jo vår alles kjære Ricky Martin hoppende ut av skapet med sine vrikkende hofter og solbrune hud. "Suprise, suprise.."  No offence, men det visste vi vel egentlig fra før?Uansett. Jeg skulle jo ikke skrive dette innlegget for å disse skeive kjendiser. Jeg skulle nemlig hedre skeive kjendiser! Det er flott at folk tørr å fortelle om deres legning, til tross for deres mediefylte hverdag. Dette gjør liksom at folk ser på det som litt mer vanlig. Kanskje blir det så vanlig med homofili, at det ikke spretter opp på forsiden til VG, Se og Hør og alle andre sladrebladene som finnes? At vi faktisk slipper å høre den bifile jenta i vampyrserien "True Blood" fortelle om sine biseksuelle fantasier og se bilde av henne i Se og Hørs lusekofte? Det hadde vært fantastisk.
Jeg er skeiv. Til og med HELT skeiv. Lesbisk faktisk! Får jeg lusekofte da, eller?

Slutt å gjør det til en så big deal, da vel! Alt folk trenger er å få et vanlig syn på homofili. Og da er det dårlig plan å trykke det på forsiden av VG, sammen med vulkanutbrudd og nakne FRP-politikere.
Her er mitt forslag:

Vi må få den yngre garde på banen. Hvis jeg som liten jente hadde fått vite at det faktisk var like vanlig å ville ha en jentekjæreste som en guttekjæreste, ville jeg tatt mye enklere på det å finne ut at jeg var lesbisk.
Nettopp derfor bør det fra nå av være like normalt med lettkledde jenteplakater på jenterommet. Ikke bare strandbilder av Brad Pitt og Elijah Wood. Heng opp litt Jessica Alba og Megan Fox! Jeg ville mye heller latt de pryde veggen min..
Vi trenger også litt hjelp fra kjendiser. Hvor fett hadde det ikke vært om en kjent fotballspiller hadde stått fram som homo? Det hadde jo vært knall. Lurer på hvor mye David Beckham skal ha for å droppe VicSURia til fordel for en snasen liten kjekkas med sprettrumpe og trange jeans..

HER finner dere forresten en liste med noen skeive kjendiser. Ja, det finnes faktisk lister. Du kan faktisk google "lesbian musicians" og finne en egen side på Wikipedia med navn sortert etter forbokstav på etternavnet.. Men altså? Det er jo litt komisk. Finnes det en liste over "dendrofil actors", "dirty-talking writers" og "masochistic football players" også da?Uansett. Når jeg blir stor vil jeg være Katja Nyberg. For hun har sex med Gro. NAM.
:-*

6 kommentarer

Cosmo King

30.04.2010 kl.02:15

ikke forrige uke, det har vel gått rundt 3

shoppesnuppa

30.04.2010 kl.04:19

Bra skrevet :)

Nicklas

30.04.2010 kl.07:12

Så rart at det finnes egne wikipedia-artikler om hvilke lesbiske artister som finnes..

Piwi

30.04.2010 kl.13:27

"...da er det dårlig plan å trykke det på forsiden av VG, sammen med vulkanutbrudd og nakne FRP-politikere." Fantastisk kommentar! Og amen! Veldig godt skrevet.

Veronica

30.04.2010 kl.13:50

Jeg vil ha Jessica Alba og Megan Fox på veggen! NÅ

blowingoutyourmind

15.05.2010 kl.11:21

Faktisk den listen, mange av de som er på den overrasket meg ikke, har hatt en mistanke om noen av de. jeg fikk det bekreftet:)

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits