Jenter som kommer. (LezGirls)

Jenter som kommer.

Vil du lære hvordan du kan få orgasme på mange flere måter enn du trodde var mulig?  Kanskje vil du få dama til å nå paradis når dere har sex?
Da er dette boken for deg! Boka "Jenter som kommer" er en sexhåndbok for alle som har sex med jenter, og jenter som har sex med seg selv. Den er stappfull av kjempenyttige tips og triks. MÅ leses. Løp og kjøp!
Jeg har lest den selv, og elsker den. Lærte veldig mye om både meg selv og kvinner generelt.

"Jenter som kommer er en nytelsesbok og en actionbok. Enten du leter etter morsomme tips eller svar på spørsmål du måtte ha, finner du konkrete tips og øvelser her. Poenget er ikke bare å lese, men å gjøre også. Lås døren, slå av telefonen og få av deg buksene. Sørg for å ha tilstrekkelig glidemiddel tilgjengelig. Jenter som kommer er som skapt for å lese på sengen!

God lesning. Og god sex."

6 kommentarer

Connie - kommenterer alltid tilbake !

23.04.2010 kl.15:45

Så fin blogg du har :-)

Komentere tilbake?

23.04.2010 kl.15:51

Fin blogg (:

Komentar tilbake ?

Benedicte

23.04.2010 kl.16:05

Den har jeg så sykt lyst til å lese, men har ikke penger.

Stine

23.04.2010 kl.16:10

Hei!;)

Har en konkurranse hvor du kan vinne øredobber, den er ganske enkel ;)

Konkurranser avsluttes i kveld! så fort deg vis du vil vinne:)http://xhvilketliv.blogg.no/1271611999_konkurransevinn_redob.html

Kjempe fin blogg du har!

Lise Mari

27.04.2010 kl.14:28

Jeg ble rett og slett litt gira på denne boka, og var nede å bestillte den på bokhandelen i går. Så nå sitter jeg bare å venter på at det skal komme tikkende inn en melding om at den er kommet :)

For deg som ikke har råd til den, I Juli kommer en billigutgave av boka ut, som er betydelig mindre i prisen. Så du får bare vente :)

Mimi

04.05.2010 kl.19:33

har fortsatt ikke fått tak i den, men... har jo møtt Ida et par ganger, da; det får holde til jeg får penger...

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits