Jenter, jeg elsker dere! (LezGirls)

Jenter, jeg elsker dere!

Jeg digger at dere sender inn spørsmål! Bare å fortsett med det ;)
"Hei! Jeg simpelten eelsker bloggen din. Leser den litt i smug, fordi jeg tror kanskje jeg kan være "skeiv", som alle kaller det.. Men har derfor et spørsmål. Hvordan er dine seksuelle opplevelser med gutter i forhold til jenter? Hva er det liksom som gjør jentesex så bra? De har jo ikke penis engang liksom.."

I like it. Veldig bra spørsmål. Tenke faktisk akkurat det samme da jeg var litt yngre..

Mine første partnere var gutter. Det gav meg liksom ikke så mye.. tenkte at sex var skikkelig oppskrytt.
Mitt inntrykk av mine partnere var at de hadde sex kun for sin egen skyld, og det viktigste var at det gikk for dem. Har til og med opplevd at han ikke ville slikke meg fordi han hadde vært inni meg først. Jesus?
Hva skal du med en penis når du ikke får det til å gå for meg engang?! Etter mange møter med selvsentrerte drittsekker, fikk jeg kort og godt litt avsmak fra menn og sex.

Men så møtte jeg henne..
Vi hadde vært en tur på byen, og bestemte oss for å dra hjem sammen. Taxi-turen hjemover gikk ganske så hett for seg, og det ble ikke noe mindre når vi kom hjem. Dette var første gangen jeg hadde sex med en jente. Jeg visste at hun hadde gjort dette noen ganger før, og var ganske så nervøs. Jeg var jo vant til å ha sex med gutter, som blir storfornøyd hvis du suger og svelger.. Men hva skulle man liksom gjøre nå? Utrolig nok, gikk det utrolig bra. Og en helt ny verden åpnet seg for meg. Nå visste jeg endelig hva alt oppstyret rundt sex var!

Etter min mening så er det veldig stor forskjell på jentesex og guttesex. Og siden jeg er lesbisk er det vel kanskje normalt at jeg liker jentesex best..
Som jente har du ikke sex bare for å tilfredsstille deg selv, da kan du like så godt onanere. Jentesex er så mye mer.

Har du noen gang tatt på huden til en jente..? Den er så sinnsykt god og myk, formene er ubeskrivelig fantastiske og lukten uimotståelig.
Når to jenter har sex, føler jeg at fokuset er helt annerledes. En gutt vil gjerne komme selv, mens en jente vil jobbe for å få deg til å komme. Fokuset er mye mer på hverandre.
Den første jenta jeg hadde sex med, tilfredsstilte meg 100 ganger mer enn alle guttene til sammen! Så nei, du trenger nok ikke en penis for å ha bra sex.
Dessuten smaker jenter mye bedre enn gutter ;)
Jeg simpelthen elsker jenter.

Men, som sagt, det kommer jo helt an på om du er skeiv eller ikke. Jeg tenner jo naturlig nok på jenter, og kanskje derfor blir det enda bedre sex..

Hva er dine meninger? Hva liker du best..?

6 kommentarer

Linnimellom

21.04.2010 kl.21:31

Begge deler ;)

Silje Bjerk

21.04.2010 kl.22:13

Er hetero selv, men må innrømme at det er fantastisk med jenter også. Jeg mener, hvem vet vel bedre hva jenter vil ha, enn jenter selv? :)

susanneogkaroline

21.04.2010 kl.22:15

søt blogg og søte bilder! <33333333 Kommenter gjerne tilbake :-* <333 KOZ<333 (L)(L)

Natalie-Sofie<3

23.04.2010 kl.16:14

har aldri prøvd noe med ei jente, og tviler igrunn på at jeg kommer til å gjøre det så liker vel sex med gutter best ;p

Men skjønner igrunn hvorfor noen jente liker det best sammen, ma er jente selv og vet mere hva man skal gjøre for at dn andre enta skal ha det bra :P

,,,

28.08.2011 kl.23:38

ah, kunne ikke sagt det bedre selv <3

perdida

22.04.2013 kl.22:36

Blir nok med fantasien for jeg tenner bare på sex hvis jeg er forelsket og forelskelsen min kan ikke gjengjeldes. Men jeg har hatt jentesex og må si det var bedre enn penis inn og ut, sug og sæd....det var mer følsomt og intenst <3 Samboer vet det og synes det er greit. Om jeg er skeiv eller ikke....tanken har ikke slått meg før nå faktisk.

Har alltid trodd det dreide seg om mitt behov for omsorg.

Liker du blogger så åpent om det :)

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

24, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits