Are you a squirter? (LezGirls)

Are you a squirter?

Jippi. Endelig et leserspørsmål! Bare å fortsette å sende inn spørsmål, folkens: lezgirlsblogg@gmail.com 
Alt blir besvart ;)
I går mottok jeg en mail der jeg fikk spørsmål om jenter som spruter, hva dette er og om det er normalt.

Dette sinnsykt kule fenomenet kalles "squirting" (at det går an å finne på et så usexy ord på det..men anyways).
Det som skjer, er at man skiller ut en klar væske når man får orgasme. Og dette er beskrevet som et helt nytt klimaks for de som har opplevd det.
Mange jenter er flaue over at de squirter, og vil derfor ikke snakke om det. Men jeg synes det er sinnsykt sexy! Hva er ikke bedre enn å gi en jente en så bra orgasme at hun spruter?!

Det er ikke helt klart hva det er som skilles ut, og heller ikke hvor det eksakt kommer fra.. Noen mener det kan være noe som har blitt skilt ut fra urinen. Men jeg kan bekrefte at det smaker godt, og at det er derfor ikke kan være urin.. Dessuten kommer det ikke fra urinrøret heller!

Hehe..kanskje ikke SÅ kraftig men.

Bare et fåtall av jentene har faktisk opplevd denne typen orgasme, men det sies at man kan trene på det. And I know how ;)
Squirting oppstår som regel ved g-punkt-orgasme. Hvis du stimulerer det riktige punktet, kjennes det ut som du må skikkelig tisse. Men hvis du har tømt blæren før akten, så vet du at du egentlig ikke må tisse. Hvis du bare tørr å slippe deg løs og ikke holde igjen, kan du til slutt sprute ved orgasme. Og for hver gang blir denne spruten kraftigere.

Og for dere som ikke tør å innrømme at dere er en squirter; Vi digger det!! Både jeg og gutta digger jenter som squirter. Det gir jo oss som har sex med dere en kjempebra indikasjon på at dere har det bra ;)

So keep on squirting, girls ;-*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits