Det eldgamle garderobe-problemet. (LezGirls)

Det eldgamle garderobe-problemet.

Det slår aldri feil. Er du homo, er du alltid litt uglesett i garderoben på treningssenteret eller på det lokale svømmebassenget. Det er jo litt vittig, at folk som er hetero er redd for oss skeive når de er i samme garderobe som oss. "Hva om hun tenner på meg?" (altså, ikke med fyrstikk, men seksuelt..for den som misforsto).
Da spør jeg: Er det mulig å være så selvgod? Så fordi jeg liker jenter, så betyr det at jeg tenner på og vil ha sex med alle jentene som finnes? Der tar du nok grundig feil.


Han skulle bare hente såpa...

Når det kommer til jenter, så er faktisk vi lesbiske også veldig pirkete. Jeg tar ikke hvem som helst, for å si det sånn.
Så hvis du er livredd for å gå i garderoben med din lesbiske venninne, er det DU som burde tenke over dine holdninger. Er du virkelig så deilig at alle lesbiske jentene vil ha deg? Tvilsomt. Da hadde nok alle guttene løpt etter deg også ;)

Men du vet hva de sier; ikke bøy deg ned og plukk opp såpestykket i dusjen!

:-*


Well, hello there girls. I like it.

8 kommentarer

Betty;*

10.04.2010 kl.12:17

Hei!

Det er noe som betyr veldig mye for meg på bloggen min! Det er kommentarene! De motiverer meg til å blogge!

Hadde det ikke vært for kommentarene hadde jeg slutta!

Her på det ØVERSTE innlegget, på min blogg, vil jeg at dere skal kommentere MANGE ganger!

Sånn Ca. 5 ganger eller noe, så det blir ennå mer kommentarer! Det hadde vært fint. Å uansett hvor mange ganger dere kommenterer får dere

like mange kommentarer tilbake! ;) Den som er nr. 50 som kommenterer dette innlegget får en liten surprise! Derfor link til dette innlegget,

til venner, blogger og sånt, og prøv å komme nermest mulig 50! :)

-LYKKE TIL! (:

♥ Emilie

10.04.2010 kl.12:23

Plagsomt med reklame? JA.

anni

10.04.2010 kl.12:25

Bra innlegg:D

Benedikte<33

10.04.2010 kl.12:25

blogg vs blogg på min blogg stem stem stem!!!

Veronica Sørlie

10.04.2010 kl.12:26

Det der er jeg helt enig. Har en venninne som nettopp sto fram og fortalte at hun er lesbisk, og halvparten av venninnene hennes droppa ho nettopp fordi de er så utrolig innbilske! Det er helt tragisk at folk skal tenke så godt om seg selv.

Fin blogg btw:)

Lina

10.04.2010 kl.12:39

En av de beste vennene mine har rota med både gutter og jenter. Jeg syns ikke det er noe merkelig, og så ikke noe annerledes på henne etter at hun fortalte meg det. Hun er en av de beste vennene mine, og jeg respekterer henne.

Malin=)

10.04.2010 kl.12:48

Sånne innbilske folk er bare plagsomme. Jeg skjønner ikke alltid hva de tenker på når de trur alle tenner på de. Jeg er hetero selv men har ei lesbisk veninne, og i garderoben er det som oftest at mange i klassen skifter på doen for å ikke bli sett av hu.

Piwi

10.04.2010 kl.19:26

Hehe! Det jo til å le av. Jeg skjønner at det kan være kjempe plagsomt, men de som oppfører seg sånn er jo bare tåpelige. Som du sier innbilske, samtidig tror jeg det er et tegn på at de er veldig usikre på seg selv og alt som måtte være annerledes enn dem selv. Og anyway, en kropp er en kropp - skjønner ikke hvorfor nakenhet skal være så skummelt.

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits