Også over til noe mer alvorlig. (LezGirls)

Også over til noe mer alvorlig.

Jeg synes vi har opprettet mye bare de siste åra. Avkreftet at homofili var en sykdom, homofili ble faktisk lovlig, og nå kan vi til og med gifte oss. Wow. Det er jo egentlig helt bak mål at dette ikke alltid har vært lov. Men uansett.

Det siste, viktige ledded mangler jo fortsatt. Ingen av oss homofile får lov å få barn, hverken adpotere eller innseminere(på godt bondespråk) eller kjøpe egg. Jeg tipper mange av de som er homofile har et like stort ønske som noen andre par om å få et barn. Så det er greit at vi er sammen, men ikke så greit at vi kan få et barn? Bare fordi vi ikke kan befrukte hverandre, betyr det ikke at vi kan få et barn, vel?
Forskere har jo faktisk klart å laget et avkom av to hunn-bier, så det er vel ikke så lenge til vi damene kan gjøre det samme. Da har vi faktisk ikke bruk for mannfolk lenger (bortsett fra de heite på TV..).

Og ikke nok med det, men Norge nekter også single/enslige å få barn! Det er så mye rare regler. Hørte forresten at KRF ikke støtter at folk skal få bruke surrogat-mor..nehei? Hvis jeg ikke husker helt feil, så var vel Jomfru Maria den første surrogat-moren evver? Snakk om å krangle med seg selv da.

Derfor blir løsningen Danmark. Landet der alt er lov! Pils på brygga, salg av sæd, herlig språk, "en lille en" før frokost og andre herligheter. Nå må virkelig Norge skjerpe seg på disse hodeløse reglene..

Hva synes du?


Én kommentar

Mariaangelica

10.04.2010 kl.12:04

Hei igjen..har forandret på d nå:D...

skjønte hva du mente, syntes det ble bedre framstilt nå..

Ha en fin dag..:D

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits