You like big butts? (LezGirls)

You like big butts?

Bikinisesong nærmer seg med stormskritt. Da skal vi alle løpe i for små bikinier og sole oss på steder der de fleste ser ut som deltakerne i Paradise Hotel. Gutta er jo verst, de soler seg hele året for å vise fram den solbrune kroppen sin når sola sniker seg fram. Det er så morsomt å se lyshårede og rødhårede gutter som har solet seg hele året, de er knallrød! Hallo! Når du har fått tildelt lyst hår og lite pigment, skal du faktisk bruke ukelønna di på andre ting enn solarium.

Uansett.
Jeg mener og tror at jenter har et litt sunnere forhold til jentekropp enn det de fleste guttene har. Ta meg, for eksempel, jeg vil heller ha en jente med litt former som man kan kose med uten å få vondt, og som man kan ha sex med uten å ødelegge. Hvem liker å ha seg med et sykkelstativ, liksom?

Jeg spiser og koser meg med mat. Jeg elsker mat! Så da får man heller løpe seg en tur ;)

Dagens alvorsprat. Nå må jeg stikke ut og gjøre noe fornuftig 8)Ikke kom og fortell meg at dette er hot, da!!? Dette er, på godt trøndersk: "Ei beingrinnj".

3 kommentarer

♥Karoline

07.04.2010 kl.21:01

helt enig!

Piwi

08.04.2010 kl.19:23

*Smiler* Agree! Former! Mat er godt!!

Kieli

21.04.2010 kl.18:24

beingrinnjan kan bære gå å legg sæ!! prøvd det, uaktuelt spørr du mæ :)

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits