Frustrerte kvinnfolk. (LezGirls)

Frustrerte kvinnfolk.

Siden jeg allerede har tatt en stor del av den mannlige garde under èn kam, kan jeg like så godt gjøre det med den kvinnelige delen av befolkningen også.

Jeg har ikke så mange år på baken, derfor vet jeg jo ikke hvor tøfft de litt eldre lesbiske hadde det før i tiden. Men jeg er ganske sikker på at de ikke sleit med det jeg gjør for tiden.
Problemet er som følger; Jeg møter en søt jente på byen. Vi danser, har det gøy og roter kanskje litt. Jeg møter henne flere ganger på byen, og blir med henne hjem til slutt. (osv..?)
Så blir vi kjærester etter en stund, og jeg er dødsforelska (rosa skyer, sommerfugler og alt det der).
Men så plutselig, helt utav det blå, finner hun seg en gutt?! Hun forteller meg at hun har fått følelser for denne fyren, og dumper dermed meg til fordel for han. Og så er plutselig hele den skeive tilværelsen glemt?!
Hva skjer'a?

Ikke misforstå, jeg har null problemer med bifile jenter. Men det er hetero jenter- som leker lesbisk/bifil fordi det er IN eller noe- som irriterer meg. Det er greit at dere vil prøve the dark side, men ikke driv å gi oss stakkarslige, lettforelska sjelene falske forhåpninger! Ta meg heller med hjem èn gang og ikke ring igjen ;)

Er jeg alene om dette problemet? Eller er dette et stadig voksende fenomen?
Blir jo helt forvirra her.

2 kommentarer

K

06.04.2010 kl.14:59

Word,ganske kult å leke bifil LOL

Mimi

04.05.2010 kl.20:19

Uffuffuff - mareritt delux! Tror ikke jeg hadde hatt noe imot å være "forsøkskanin" om jeg visste om det fra starten av. Jeg tror egentlig det ville vært like ille om hun dumpet meg til fordel for en jente som en gutt, men jeg ville nok foretrukket å bli erstattet på tross av, ikke på grunn av, kjønn.

Skriv en ny kommentar

lezgirls

lezgirls

23, Trondheim

Jeg er en lesbisk jente som skriver om nettopp det å være skeiv, slik at vi jenter også kan lese homo-blogg som ikke bare handler om sminke og frisørtimer. (No offence) Er det noe du vil at jeg skal skrive om? Eller har du en historie å dele? I LIKE IT! Send meg en mail på: lezgirlsblogg@gmail.com

bloglovin bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits